嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

e% J- u4 n; l1 R- l3 p& i+ K% m! w5 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
6 J5 ?, k/ P% w/ c3 f. D; o, ~% M0 H大家好 我24歲) Z/ l# d" ~: o" x: @. @

1 l0 A2 r' _+ O0 Z雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣- d) e* {9 o3 f* x8 I$ O

2 c& S- i: B5 z6 G我會睇shemale既片 唔反感
8 V; W/ U0 O% g1 D# s
" y1 \% j) M" i, r7 }我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等
# S( J: }. D% F& A/ R
& p  n: d$ u) E. F. D5 J8 e你服務我 我服侍你 最緊要大家開心
# V& t. S2 Y6 U2 s. C7 ~- B" e( e
: X. ^& _8 d: D9 L! N希望有人會帶我踏出第一部
6 S! ?' m2 @% r! z, f' w
- a# t1 U, I/ _1 r有興趣就pm wechat ...
2 I8 n2 [7 Q" W! P  o  Z

9 I6 X6 q7 E3 H; ^) G
  d" K8 X9 r) d8 H4 {3 y9 e8 q
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   
8 @4 v8 k, E/ @& Y
  }4 D/ [8 }1 i; L2 Y
, I, C, W3 \. U; v/ m4 r6 f; \, l
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
: y9 Z3 h/ C" `; H/ m2 _  j
基本上係社會既道德觀念就係' p0 B$ ]0 S4 {4 ], K: E" E
" m# \: _6 y$ j; I4 p+ |
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   8 R7 _4 R- ^; g: C3 {
你好性急,幾個鐘係咁推post
; T! K4 n: X3 _7 D% [- N+ i. N7 r

( G. |% Z% \2 F! a路過答句咀.
' z2 t& _# x( T& g7 {  n8 }" \% U6 f急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale  q7 W- ]6 H, j! k
天水圍出灣仔啦
9 J5 k. F! q6 h2 c坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
6 K6 W: t2 [  x* o0 p/ n& M, P. ?3 \: l

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   
" p0 C$ ?! E$ P  b+ ?: a想玩Shemale
3 K0 W& O9 n; e  f: N5 F' H$ S天水圍出灣仔啦. S. i4 O, a; ^+ u1 R7 U, n
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
7 C+ `* _5 Q7 x3 k3 A1 }" u3 b4 C
4 W4 r6 g: \$ D( n/ U
& \  y. q0 A% A
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   
0 i6 p* G9 [, o
5 k: U4 T, C8 Z8 D6 w& D& g; Z0 S7 K1 P& I9 u, E
路過答句咀.
7 ~" Q+ i5 K4 x8 T, F急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
/ \; v: f5 }) g3 p+ y; ?, N! j  p/ N) w
* @6 d( I$ _/ _) G. \- w
好同意!: k2 h  `; T7 d- a/ T
" b& N. A! W: Q8 U, }& M# m4 W% J

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   
9 [, v' B5 f& w. |! @. \7 l
0 r+ p1 b. N2 q/ F! M  m2 n. h3 E, }, J7 i) d. D) t0 s" D$ x

( Y. q- q& b# r5 w1 [- @: u/ l( P5 L* H+ z. K) `, A" D
好同意!
7 x) O3 C" g- @2 H$ z2 ]我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?; @  W( A. ~( G4 F- E
, n3 F+ L! {9 W0 `
可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
+ i) Q  y* H$ G! }最憎呢種直男
3 U% W6 D. g* j- f' S; S( a& z. z7 ^下 依到自由討論
- }4 E5 [, [# _6 q& l我又無得罪你 憎咩姐- b5 w! S6 y+ F  v' M
; k" k/ u( e3 h4 p: b" y$ k
我都係想識下cd姐 有咩問題
$ k" ]1 `7 F( G1 K5 d- a3 j  ]
, A- v# x: f! J  c% m9 t+ ^! o4 ?仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的
0 n" E0 X& a1 P7 @8 {' V感覺既野冇得解釋
$ V8 a  L  Z: y: R: q. B5 {8 b你都識講討論自由1 J# |7 |8 m6 N, q/ d
講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒
/ F) I$ ^5 D7 x" h( [; Y' ~
# w& H8 _, h  Y" ^! {( p

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了

最近訪問的版塊