嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
$ L; H4 a: i$ @+ g34歲,168高,70kg
$ u6 ^! j! c+ N, D9 R7 k8 e住港島區6 ]4 S) l+ @) ?" Q
2 c5 R" ^! P# Q
想識返個細細粒既cd發展下
  b6 E# J/ h" D$ @( S平時會係星期一至五既17:30前比較得閒- @; @1 e2 H  g  ~, r1 m  o
其他時間可另夾
! ^- u/ @8 T' w  C9 h# v: a7 G
( V, {. @8 n% G! P) r+ y7 @2 g有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   
$ j: x: j/ K1 g: [$ @8 _直男  E1 n& r9 z/ A9 j3 X7 h
34歲,168高,70kg
0 c3 o7 H# o8 t住港島區
, q( }6 L6 Z( j4 |! }2 R4 U
2 {$ n" K4 M3 t* S想識返個細細粒既cd發展下
9 q% R0 _; N7 A8 D. ~平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
( y- Z& v( a9 [$ w# r8 E# G其他時間可另夾
% P$ U1 s6 y" K$ l0 N9 k/ ~2 u8 D
有意pm contact比我大家認識夾下
9 K. x" R9 K; J7 F7 H1 h- F: ?" ^" w+ P
你條件又唔係好
# O6 m9 v7 [1 [6 A憑乜野要揀細細粒
1 K1 L" _- m4 W: U有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦2 b- G2 ]# j3 m4 M+ {4 ~; W, o
仲要D雞蟲時間7 H( v  E- U; A" b( b' V  x
你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 4 W; A: W* i$ _  m
( |9 X) v( x" T0 Y$ v% |; t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
0 Y6 z; T$ g% N29歲招到上34歲仲招緊 3 v2 C. I& N" x  y9 u$ I
' t: t* l$ ]: |! d- @4 X
" u! o. G/ E& V% j已經試左幾次啦所以0 O9 e6 X7 J3 z# ^
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
' i, B  K9 ~9 u$ x$ \
# k8 {" {( n! \3 f
1 ?7 V- v' Q8 c+ j- p你條件又唔係好
/ j& [( w+ K9 e1 I! m- M- P憑乜野要揀細細粒
' I1 d/ j: q7 K9 g6 c有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦, Z4 T" v: V4 {7 M' J1 m  |/ P
仲要D雞蟲時間$ Z! j+ M& {, `& T3 W
你去叫雞算啦on9仔
, W/ s8 h* A* q7 Z6 r

, T, k& [5 [) A4 [3 x事實上係招到
# c. G8 {4 D- ?. l不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   
! c: X+ w  M3 S, g4 N& m, ?0 ?4 X2 B8 s
$ w3 s, P3 r) ~8 q: x4 U. G' |0 T6 o
事實上係招到
  R- y+ Z5 u$ N1 A5 R. j不過你無品我唔會同你一般見識
' r. L" K( k8 O. H5 t) o
, [$ a' v3 X8 V1 ~
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
  T0 r% D) s' v5 i- H# X* @4 t  T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理