嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好奇問下。。有冇姊妹可以女裝返工?

好奇問下。。有冇姊妹可以女裝返工?

之前有聽過下有姊妹可能全女裝返工。。想交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有 , 由月薪萬零蚊到7,8萬以上既工種都有8 O1 m4 o. ~  ?. X! ~( L! Q
由女裝見工 , 或從在職工作中出櫃都有& M: q) ]+ k5 Q* G( O- [2 Z# J- |
你係邊樣
1 u& m' F' R& M( d8 F, A+ c1 {5 _
& d* e% F' [+ n, c[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-7-28 23:38 編輯 ]

有呀,每日都女裝返工

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-28 23:36 發表   
/ G1 O. M5 n- H% J有 , 由月薪萬零蚊到7,8萬以上既工種都有6 F; ^/ H& j; s, `
由女裝見工 , 或從在職工作中出櫃都有
; e5 [# f3 h4 ?- S你係邊樣
. U3 Z3 h8 }8 @. \) \- j8 C睇工種。有啲做唔呢……想可以自由女裝係公司先咁

引用:
原帖由 Vivian5 於 2022-7-29 00:33 發表   , C& O, U: E; S& j4 i
有呀,每日都女裝返工
$ y7 r, l. i' H/ f. I% O0 x. _咁幸福?真係好

回復 2# Nanase 的帖子

嘩!咁好?
' y: P# r5 Z- e. @( F6 p- N# m我都想知喎!謝謝你!

每日返工都係~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

女裝恤衫,女裝西褲算唔算?

有時返到自己工作室換了女裝工作

引用:
原帖由 cherrie 於 2022-7-29 01:06 發表   
* i1 b, N$ h; B# @) p  H3 p" Z
+ h" {. J  ?4 g6 f$ z$ _睇工種。有啲做唔呢……想可以自由女裝係公司先咁
) z& d( n& R, f, E, ]( n) |# d4 j
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-29 01:51 發表     T( d$ H$ z! w/ S3 ~. ]5 B9 P
嘩!咁好?
, N) x, \6 x8 H' s1 }* Z我都想知喎!謝謝你!
0 ~: Y. k6 w2 |0 z' r+ o
! m$ z5 ^( ?; [9 U! x2 g其實就只需要睇你既社交能力 , 就係咁簡單

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2022-7-29 03:02 發表   / o' z& Y! ^2 I* R5 E5 _
每日返工都係~
5 O3 \/ F- d) p% O9 S5 Yoh...真係好

引用:
原帖由 Nanase 於 2022-7-29 15:20 發表   
" z( A7 @+ }7 z# ]! r  `0 X5 F9 v2 a2 g" I# A
+ t0 c; g; m2 Y7 X
4 O& V' ~$ m2 N

* B/ V2 N; v$ b  R3 @! j' V其實就只需要睇你既社交能力 , 就係咁簡單
6 m; ?& s# ^1 W* ~+ O: g☹☹咁死得。。thx

引用:
原帖由 kelly1983102 於 2022-7-29 12:44 發表   - M& {  ]* c- E: r- f
有時返到自己工作室換了女裝工作
4 q  P5 ]* K2 c6 {- s+ F咁好?我都想可以著女裝返工

自己做老闆的.

我都想全女裝返工呢。可以著件小背心+條雪紡裙就超正呢!而且天氣甘熱,著男裝真係好辛苦。

做表演行業果D公司, 有機會可以...........

我唔好女裝,只要可以自由著短褲絲襪返工巳經超開心

引用:
原帖由 wky 於 2022-7-30 19:54 發表   9 c4 f5 X5 C" V& ^/ P( ?1 `
我唔好女裝,只要可以自由著短褲絲襪返工巳經超開心
- F# g$ q- G7 a/ x我幻想可以係公司女裝。比男同事望下撩下。應該幾開心

最近訪問的版塊