嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO# h/ Y- d- S; f6 K1 j$ L
放飛機5 X7 v% u) C+ \3 L8 C( \! [
隔左成日先覆人話電話壞左
3 @& M5 _* b2 [, p* K4 v老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出2 c) t2 H3 N- b9 h; _' W, s
HI完之後講完D性幻想就約你
& |# z9 U, m' Q8 k9 \中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦9 G, Q, e7 @6 s9 g( G' H8 F0 v  p

; j4 T$ ^! g8 H其實D毒男根本現實就係溝唔到真女. n+ C8 y3 Q3 @- ?5 n% u4 z
就求其搵CD出火
8 z* X7 O: H! d0 G/ n4 m$ |睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩( Y# S5 |4 ?' _6 p8 \
唔識氹人0 p* a) X; {, f' O' {8 B
仲有D 頭像都唔敢SHOW
* m1 y+ w/ l5 V( x" n* @$ p# q( Q8 Z) D一味問你拎相黎睇
  `* n+ Z2 Q4 y, {5 X3 s3 e
) F; B: U) Q$ M) |可以咁講; O9 L3 k- ?. o# W2 p
唔敢SHOW相一定有古怪1 R9 r1 f" r4 f, k3 x8 X2 ^# n/ u
佢地唔SHOW相,根本冇野輸' y% L9 ?. Y5 ]3 t3 Y0 U9 |* x' G
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾  L: h5 L1 A, p" f, T- Z1 O  ]+ n5 M0 h
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
) x( |( f% M6 p$ s4 t: T8 ~" l
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
, n4 s, i6 Q; M( [; K, u0 ?3 Y: ^4 M8 }$ s2 U) {' S0 A
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   + U, F; a% d4 j8 e2 f
我都試過WO4 U( [7 D* E' Z3 f5 I! w
放飛機
& Q  s7 K, L0 n/ ?' Q9 p隔左成日先覆人話電話壞左# |( M% K  L9 ?' ~4 i0 G$ f& k% |
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出! ]/ I) y! X( h0 T1 D
HI完之後講完D性幻想就約你; T) s4 r, O7 g( a. e
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦9 n0 |/ u5 j( _2 I4 T7 T3 }, R

7 d- E. V8 _! h9 D2 @8 V1 f6 K其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
* x& N2 K6 E% |就求其搵CD出火4 P( d7 G) G  K7 z' n
睇講說 ...
6 ~) m1 k( A1 U& x, e0 b4 @5 l
+ R2 W$ C0 j6 P* h
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉# Z, T& P& {' n3 B/ V
我個人也算是較少約人0 \; S( _1 f1 i' n& }4 v1 a  C" m: |
類似的事也試過
3 G5 u" v5 ]: W1 c4 r確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
2 M9 R2 l- P) o; Q( g  x  [( w我都試過WO
. F" a: q, z) V* y放飛機9 b2 q, {1 i! N$ c* c( k' O
隔左成日先覆人話電話壞左" ?5 d$ ]. `5 i7 L& Z
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出# M3 A7 y8 w$ N8 @' _. V. ^$ f3 {
HI完之後講完D性幻想就約你2 m5 }; Y0 C  s) o
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦: M$ k4 R- A5 r: e% x
. g- K; O' M% t- O
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女. J6 Z3 o$ t! z4 [) L; `( E
就求其搵CD出火) J; z+ c+ d: E
睇講說 ...
, h; z# p1 ^- e' E  I. W0 R5 m2 M咁又唔好數臭人2 j9 s2 l2 f* N" i; F$ C
你問下你自己當初既初心係乜先' p  `! ]1 X2 h0 Z
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
0 z7 Q1 n0 i. }6 C
3 V* o1 O' }) b% j, r[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
; C* v4 k% K1 j/ u8 M1 g$ O" @9 ^: z7 I! C- V+ v# p( L! c  K
咁又唔好數臭人
: O( w8 y9 q, s' _' o* E* b你問下你自己當初既初心係乜先
' ?& o4 v% B" g! ]; e人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
3 h6 U: P8 W" B
: ?1 O4 d% f/ o5 u唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
& U% M# R& O% d6 \$ m我CD係為左滿足自己; M- o4 S( u- N; m/ T
唔係為左滿足D死毒男既性欲
. `8 B# n2 R! E' p; ~. l加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
& I3 S& H+ U& h2 l唔好講到CD係為左男人
3 O# a0 ^" E7 A  J5 [# W( I* i4 L. b" `9 c  x% J' ^; A

" t6 _  L' z6 A各位CD都要諗
; \' R- X2 @6 a9 G; x& c( C你CD為左咩?' O( c2 Y1 l- ]) F3 L
為左自己開心?
  O( Q& b# ?7 x6 O定係幫D毒男出火?# u' w+ W. V; L; {# K
2 ?7 @% W4 D2 h1 V( `
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   % Y* \& c+ m0 p0 v5 @

+ m3 C) J0 W- w8 u% s4 J  B) u1 O, S2 X2 V9 i2 s, v) m
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
# G! o8 l) o- u' l# u; i我CD係為左滿足自己
8 d, h5 r' A  M9 n" o唔係為左滿足D死毒男既性欲
5 F: n- M' W$ w& k& G+ h. `加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
4 F0 F4 W  S4 m5 E唔好講到CD係為左男人 ! G8 n/ K9 S" u+ C/ P  m( s
; P  z9 D5 @3 \+ Y  Z

1 b7 S1 m) s/ M$ R7 p" x各位CD都要諗
7 P; Z' Z( W& K7 H3 M5 A% m$ T0 B你CD為左咩?! @4 v! b+ {! n; |5 V
為左自己開 ...
, n/ ]! Z' l8 a" {) X$ c! V
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?( x# D" L+ q' m- l7 `
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表     G' }0 j; [, y4 i' l
" _% I& f' ]( ]
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?. L' b- `+ }  C' G; T2 G$ V
1 s+ J! F/ y* ?& R% v3 ^
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
2 r0 U; R- C6 l. {" @, d
0 r3 }4 N, |: P" p其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?  L0 O  C* g9 X2 y# i3 g
7 A9 V2 o' i% l1 p7 c* X8 d3 Q
  }+ E$ [3 V8 a& i我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?* U7 o3 Y: f& ^6 n  n$ I0 t
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫3 g2 p1 D$ y4 |# ^2 l
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD) v. M, r+ j5 `, k# Q
' v& B9 x7 R! J
事實係D死毒撚做錯在先
9 {; O2 p8 T+ |! K; r0 f+ T唔通要叫先生?
7 i! |$ P+ J$ t2 B% M我又冇開名6 m1 N' o) d4 Q5 B, j+ F% J
唱衰緊邊個?
7 }" R& |9 |* _  `3 U3 W+ @定係有人對號入座,覺得係自己?
2 E% A2 n& [% j) T# Q7 n* b聽完係咪覺得唔舒服?8 ~* a, w4 @- H/ F$ K- Y, h
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
! L$ k9 \: T1 R/ }1 n1 X( g6 M5 p0 K* e5 Y4 X
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   $ K) |+ R. e  o# [4 F1 R
% S) i" o" M$ [# X7 e- R; D$ N
+ L9 V2 R3 e: W+ d; v
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
! e. m. e3 O7 q* O! ^# O我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
! }' s+ j" t% z, J唔好覺得我因為同男人有關係而去CD# W+ J$ X( Z: T" ~( U/ x* D# l
. k1 @  U( _. J) _" G6 {) i
事實係D死毒撚做錯在先& o6 z! S. M, m) a. y
唔通要叫先生?4 C4 k' c" U6 y$ i- p* \
我又冇開名
5 q! ]; _$ ?7 l  h; S% M  ?: D唱衰緊邊個?
: _1 L# w8 e5 ^2 K2 s: e# t3 Y定係有人對號入座,覺得係自己? ...
7 x% X- q" ?1 m7 i
仲要用死毒燃
1 y& Z/ i( ?5 `8 A. A/ {  j" V日日自我感覺良好  {4 c  W+ k- z1 E3 o0 ^, o
好似全世界都欠左你3 D* V% T% K, n) Q' ^5 h: ?! q3 ~
有時一個人突然咁大反差,一定有原因9 C+ w! \6 p$ S5 n

9 e1 n' s* f0 X) Z7 G; p[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   . J' \' }; t. u% t4 u$ `

6 Y$ i6 |/ t/ L有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
/ z, s. w/ ~$ u6 j- L你唔好幫住佢9 v* f. K: H4 f* e
佢唔識思考先會咁
2 o- f- p6 Y+ p' n9 z7 r* f/ ]有時覺得你地既思維好獨特
3 c7 n  {; [' u8 D對你好,又覺得人地有企圖8 R: |4 W3 R: c" S1 D
對你唔好,就唱人毒男
% _2 z8 J/ y% o+ b+ M" ~& J1 q0 S

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
% C( O3 O" [7 h4 o! V! A/ b可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。& D& s& r# D$ B
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
9 K2 `, v7 ]+ d; D2 f/ a, U真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   ; |- z  T( M1 x( m5 t5 D- ]
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
  h8 O" t# ~8 ]可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。- w4 x, o3 S1 q8 _2 Z& P5 F0 y( T- M
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
5 J& n1 }/ Z2 p' n有時有d人可能想交個朋友
, F5 ~% D4 e( f& O* g* Q7 A6 L想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
/ S* Q6 l- c$ F( m, \
. o1 O+ ?2 _0 s& `/ d3 L9 j! r0 d3 B6 V你唔好幫住佢
, k! _! v, X% C' C1 v* w佢唔識思考先會咁: Q# I# |0 _4 j  @' Y, v
有時覺得你地既思維好獨特
8 I1 |" k2 z( f1 O& d* ~對你好,又覺得人地有企圖
7 ^7 g$ P7 n/ _6 v6 _8 Q; _對你唔好,就唱人毒男
) f, {' ]  v1 b6 d' w
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]* d- R6 {( |; a- V7 q6 S
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
9 M3 \3 J# ~: S; Z" A8 y" H+ U7 U不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講+ C6 g  B( Z1 Q( |

$ d* L; E2 ?1 c, x$ _/ gSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
! K3 c# U  v6 _* g% u* E" T9 \個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
8 m- G' U8 f0 E3 ^/ Y% t$ c' ~4 m
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD% v8 y8 p# Z# u5 ?7 U* [) U/ M1 s
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
$ v7 N* `+ ]# ?4 S6 C" h2 J/ `/ ~0 s" c
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   # F; f2 O/ s9 t: Q! A6 C4 s: p) p
! X7 E3 J* W6 F
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]# C" y+ I7 p6 \  j! p# U. T9 S
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
# ?. E  I# D+ g0 x5 c9 n不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
- \* ]7 n4 |. R7 G- M# e4 @- d* H2 a1 Z1 q% p- E
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心! }9 w* Y( \, K. D3 Q  m! ]# d( y
個個搭訕都話想 ...
6 H+ U  P& Y5 }3 F! [& S5 ]* d一句到尾都係你地心態問題
! h/ Z2 J( c& e你地就係討厭男人,先去cd
! z4 e! Y) C: @就正如你唔鐘意份工,先去轉工
( ~, E3 ?9 V% P9 W/ x/ ?( t' T所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
$ N. [0 A; F- I3 d, R/ N( S0 J即係狗眼看人低
% Q% D; `; Y* z' B* Z2 j- R
0 h4 T/ e9 `! {# i$ Z3 g$ t* s[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]