嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲3 a2 \/ y; G, _( N8 ]. `5 D
好在勉強都仲著到
. N5 i2 C  l0 P7 E. T原來個感覺好正架, 包到實
9 j" m1 T5 C7 i  @不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身% c' J8 b. G0 a
所以入面唔可以著底底
- b' F0 T9 o0 b7 ~- K唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?5 S: l; W: z3 c
, w, r& R$ ~7 U
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密); b  u6 f( m& x! Y- \/ d3 t
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心
. X" j! M- p  d1 Q8 O1 ?, {! O5 v8 N$ i- Q$ _- ]$ O
最後去左個秘密既地方著起嚟: D. s) z" r, V& D
一個以前成日去cd既地方
( }) T; v" Z& i; G由於今日係星期六所以無咩人去
% N) m6 a& j% a所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~: \$ `; Z6 u, g* C5 o3 ]; M0 _, Q
希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗! n8 D- ?- b( j+ Q4 e! Z$ q
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長% `' @, }0 X/ {4 c0 E* p; D8 a+ d! B
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
7 I! _3 V2 @6 M6 ^& {7 |$ [. [/ |腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   + ~" ?/ M  m1 I' N* c
係baleno買左條加大碼既短褲
6 ~# r8 e! w2 G( G# m; c% ]好在勉強都仲著到
# R- K  x- t* r6 l原來個感覺好正架, 包到實
$ {7 [: V( k2 u不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
" \9 Q6 [4 s2 u所以入面唔可以著底底
% n8 F/ A% t$ k: W! `唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?& e% i8 G, I8 q9 [4 Y9 I2 u, \
6 ?% M* ~- K" \' O" o
不過同女仔比, 我始終 ...
6 ~4 ]1 t1 P6 u) Q& g; Q8 N1 A: y
6 ]$ v  X3 J6 v3 g6 c! T, i
女仔點都有著底底架
; [/ I: A8 W' x我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   6 [0 G; ~( a  Z( r( {/ ]  F3 g- K
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
) g% `. Y7 O* r7 m$ L, F+ {: q- z3 K. _7 ]% P$ T
睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   # u% ?. s( I8 Q, x8 i) ?3 |
幾好喎,但係你有冇即場試試?
) k  x/ V7 {6 }* U
6 J4 H# u- X" k7 v' P4 p2 V8 N點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀. g; |  U4 B# I! Z; U! e
如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   4 ~8 y5 z3 G! R. e
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
& F$ r" J) G5 |8 [3 K9 t

8 v( f& M" L1 J深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀9 x# G; [3 u9 M& x7 Q- ]
個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   & H* D! t; }( r; y
8 ]" O( Q! T% {
9 n6 M" {5 W, P: a' c
女仔點都有著底底架* W; ]5 i; @" W9 F
我2個姐姐著既話都會著底底
: b* y5 N6 |1 {/ N: {
+ O. m; o# c4 e* ^8 M- u我諗著女仔D底底都OK既
3 R3 o; o' E. Y男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?
% }9 i. F* Y" V( f想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
% d. g! \- y6 |( e  h8 T小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
$ ]) u$ n1 ^# ^8 \0 X  T: R* f

: Q2 K  M7 J9 Y6 Y1 I" I你係邊度買架?8 F( G# Z4 _+ I- z+ X2 }5 }
唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   3 w9 r' u9 o8 w/ D

) o+ d+ i( X5 A! P9 D) _  {5 w4 U& p6 Y0 e# o
我諗著女仔D底底都OK既
4 o. s/ _8 B# C. d* f" j0 I男仔D底底就肯定著得辛苦
5 {# J! c- X' V' Q) ?$ ]) L
. U; a7 Y- ?1 M9 W1 ?  F& i睇質地...
做人要有包容、虛心

最近訪問的版塊