嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

有冇人可以幫我訂雙子公主(變身後)cosplay衫??^^

不過要訂做.好x麻煩
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊度有得訂造??
) j  L7 g( M; i5 F要幾多$$??

回復 2# pikachu668 的帖子

知就不洗煩><

套衫係靚就靚, 兩套都要訂應該唔平.  
0 a8 }, W' a7 F: n/ I我自己都想知邊度可以訂造呢D衫

回復 4# willy 的帖子

我做有份工收入不穩定,買2件一定死不足錢

如果唔係太貴我都想訂造晒2套

http://cosplay.shopping.ttyy.hk/detail.html?product_id=e58ccce64684615b4ed358422415b94c* R7 j; w6 `4 t4 t. y
呢度有得訂0 t  r4 n5 |. h7 u$ _7 p2 H$ f3 m
仲可以度身訂造

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 20:51 發表   
9 T% P: n; `& [3 t9 ]) zhttp://cosplay.shopping.ttyy.hk/ ... 15b4ed358422415b94c
0 E4 }5 V2 z* M5 `5 o8 X' E呢度有得訂4 p& d8 U$ y: y( i& [9 V
仲可以度身訂造
% y+ m  t8 ]7 u7 T; o" q( b
" E/ Z$ `) k' N禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-12 21:08 發表   
+ p8 d  g( T5 k
  H2 _/ ^' {8 ]- Y" K
1 A0 F9 g* g- j& i4 K* u4 b! z禁睇價錢唔平..... 不過唔知男可唔可以到女裝cosplay衫.....
) k& f8 M9 R- b! f
應該可以?! 我去動漫展見過男仔著女僕裝..

男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題
6 b5 E) v/ G" L4 m$ {; ]反而$$先係最大問題

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:22 發表   
+ v- H) J& [6 `* B$ Y3 T, |男買女裝COSPLAY衫唔係太大問題* [( x" @. |) Q7 ]' v+ w; w
反而$$先係最大問題
$ E6 w7 I, l- k# S; \1 _9 A

$ Q5 d' R2 M" ]; M我正話係度睇, 已經睇到有幾套想要, 計埋最少都要3000蚊先得.......

邊幾套啊??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 21:45 發表   ) r3 L: j. H8 f+ _* ^4 o
邊幾套啊??
: b8 T$ M4 p) w1 ?7 m% d
2 }! R. |4 b0 s$ s2 H. a8 j
守護甜心+美少女戰士水野阿美+美少女戰士火野麗+高達SEED-拉克斯歌姬+雙子公主+黑執事少爺女裝....
+ O3 d8 ^9 X7 p, S6 d  ~) L8 E其實好多都有興趣, 但係錢不夠....

我都有14套有興趣買共差唔多$8000

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:05 發表   
8 f$ U/ p+ {  d' V我都有14套有興趣買共差唔多$8000
# m7 p- M+ y$ u$ }  ^, B- h% O5 G$ r0 T1 S
我求其睇已經禁多, 再睇落去真係條數真係不敢想像.....6 y( c. e% u$ x* M
其實佢個幾套美少女戰士裙想想買曬佢.

其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣0 \" E" T  z& ^; l
只係顏色唔同. @( l5 J0 _3 L7 a5 o
咁有興趣要晒??

小妹好有興趣啊, 我要一套男既一套女既, 女既我著, 男既女朋友著
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-12 22:16 發表   1 |* [) d' G, f: w) X8 H
其實美少女戰士果D套套都差唔多一樣
* ~8 h' m$ G& P% c( s只係顏色唔同
2 S0 p/ W' n1 m' G咁有興趣要晒??
0 D9 C" r7 l+ A6 i/ ^. p+ ~* V$ L& {$ E6 R* b; X5 i1 ?
所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.

引用:
原帖由 willy 於 2012-11-13 19:10 發表   , I4 H; f* I; {$ `5 m$ w

6 Y7 b. O0 @% h( |! s& P' N0 |- X5 v0 B
所以我自己都係諗呢個問題. 我最想買的係粉紅色那一套.
9 K( k. b1 }% o. m. Q3 }

% U3 `. F6 p' H, ~7 W. }' ]因為鍾意粉紅色??

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-11-14 18:56 發表   
" G" \! d/ k6 r. a2 E
0 {. @( y# ]8 V9 N
% y% `0 a! t1 u/ p+ M6 x7 O, g7 e因為鍾意粉紅色??
& Q# t6 V/ J9 v: [6 q3 f5 l

5 }; s9 G8 v* J- W# _7 y& }  ]* I& ~* M2 A
係呀. 禁多套入面最鐘意就係粉紅色那一套, 跟住先到月野兔個套.