嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   
, {0 B, L9 ~( P- C- b嘉諾撒聖心都係ga!
: ?2 m+ H1 T. s

9 A% H( m$ K! e系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   
+ M! a, |" u# R/ D0 W德望高年級係咪要著絲襪返學架?
/ u# E9 N/ B% b" D" g1 k( a2 c0 _$ }* L7 [( g
今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表   
$ {1 R( t2 [% H) q$ d我想問係規定要著定係好睇d所以著?
6 v0 |/ n# C* w# L- i" L5 Z# l- l# r( ]/ z/ O! x3 Q
係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……  ?% ?% j; j8 q, u
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   
3 H3 k+ i& `7 \0 i0 w黑色定肉色先……, ~5 U/ R1 c2 h0 A9 p
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
0 p4 f0 v5 Q, c0 T
2 Z- m# Z! J6 q1 w/ Z2 w& B
其實校規就無寫咩野色....
% F6 D) [( j8 I2 d- ^. ^但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表   
: Q2 `& @* t0 O& B, T6 Y我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
& e( w* p+ e, E7 D, z9 @" \9 ~

5 R; F2 ?8 G6 Q) A1 AHAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,9 @( L$ R; b2 q8 m4 Q7 n3 G
德望個website有講明tights of flesh color,! }  {  N" H+ g/ j# J% ~+ D
不過而家冇講啦!# Q% O- Q  V% a5 U

7 H4 Z6 I" N4 Z1 l8 {/ k5 N( I冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以0 m" \: p" _/ w8 n6 P$ ]% T

; E1 ^& c2 m, {1 F而家website有校服供應商資料,
$ @$ P6 ]% [7 O  B  B亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7)! w$ N% ]( D2 C  f) @' d
http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc
% r+ Z5 k2 b% @1 b
2 |" e% \+ \0 I學校官網有好多相睇:% f0 ?: I2 W% U8 n# R5 V
http://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html2 Z) U$ j3 S$ W' Z0 D

i7 U3 O) |- x+ V- b7 s例如:. Y2 P& s1 h7 q6 ~( }! |- V
http://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,/ G0 \' a9 v* @( Q! G( H
那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.% `! H- b% o; |! e
(那時單純地只喜歡貼身短裙)
9 J: V! G: E# M" Y' c所以當時唔太留意她的校裙與絲襪...
$ B3 U8 Q  u8 E% Q4 d- V% s1 ~$ r+ p# o; u# g2 ]
另外,校服規定要著絲襪係有d怪,$ B2 U4 Q! I. _. {, x
但,個人意見,
: q0 k4 c$ u: m! W4 j' `  k  S' _/ b這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,# V2 H8 _2 ^9 F6 o( q* N
絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!

最近訪問的版塊