嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮5 b2 \3 \- D7 s4 j0 m5 p: k4 V8 B
一齊交流下呀
覺得好的就按一下感謝吧~~

小妹是個戀絲襪狂耶

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   
5 r5 P' _& D5 y' E) x0 R+ d2 O. t' R小妹是個戀絲襪狂耶
& y* X) q6 S6 i# p) i  h% q2 o
我也是哦!!我曾經在網上買了一對二手絲襪很臭的
3 a% ~/ A- T  u1 n可以跟你做個朋友嗎?

咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?

me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   
/ K" S# c6 _; o; W$ d3 ]$ L小妹是個戀絲襪狂耶
! a  G+ T. Z& e+ U% `6 u
: f" h' a% x7 q. Z
我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 16:32 發表   
8 V% A! u3 k; u2 A0 B) x% Q6 C) O咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?
) K) i' R- N4 M7 s5 H: J* T" |0 s當然可以啦,難得搵到同好 ( Q; a. {- o* }' |1 U% W! N7 H
有msn嗎?

引用:
原帖由 Black_Pantyhose 於 2012-1-4 17:49 發表   " o7 F2 ^) i( b0 X, M
me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^
) ^! }; |7 y' E4 }) v/ l7 v! }, n0 p, i6 `& O# U
yes,
$ N7 k4 Z7 k0 kPm me ur msn

引用:
原帖由 ph2007 於 2012-1-4 17:57 發表   * T2 _* {5 Q* Q6 {8 k+ O9 g

6 }5 L8 c- U9 O& C6 O, y8 s+ q1 e
, p5 M( s7 ?1 I- C" p5 g- Z4 E我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
1 H, Q' ^0 f, v+ b7 p# A2 I可以呀
0 k) Y; C3 f6 {你個簽名好正 ; s% t! e, Y4 p5 z* R
Pm me ur msn ok?

樓主, 我已經pm你了.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 21:18 發表   
' f6 s: k& d8 B. ~2 G0 _4 s& i樓主, 我已經pm你了.
% ^) Z& q. A1 a6 yadded

只要係黑色0既絲襪~~~不論咩花樣~~~~我都鍾意~~~~~~

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   + x, U0 j/ N; O
吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮$ I1 t8 ?+ m5 G2 ?
一齊交流下呀
& p: ?* Q4 F5 e! E/ B! B
師兄我都係戀襪~~~

回復 14# 愛腿之人 的帖子

我鐘意上體育堂的白色波鞋

我係戀襪戀鞋 : v6 E2 k2 B3 u3 X! L8 l3 V* L- K; \' M
SAME WITH YOURS

我系超级中意丝袜同高跟鞋的

黑絲

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   % c, S8 b1 m! h
吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
' M- I: J% n) c
" F$ x1 u- Y; ?. K0 `* }8 E" P8 p( p: ?- r( K  m& P! W

}/ r  c2 s6 G8 I" F6 j  B2 K
# X; }% a( [5 L3 D- G$ Z6 T' J1 m: L  m9 f' S1 f

' {3 u! C. t% z6 U( F* }  a( R0 `( W' j# z" Z
是啊!女性的物品總是好像有種芬芳氣味、叫人心神向往,確是惹人憐愛 - - - - - - - - 。 據說這是因為女性身體是會釋放出一種叫‘ 費洛蒙(pheromone)’的性吸引素,並散發到她們的衣飾物品上,所以女性的物品嗅起上來是總是「軟軟香香」的;要是cd們身上也有這種迷人的東西你說多好啊!# F/ P( W* Q4 P: S

1 O3 `$ v6 v+ |. X; G+ f% H請參看:1 }& V5 o5 H$ W( _3 s  Y
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35807&extra=page%3D1
/ f* X( m6 D  K6 k- |) z) {9 t6 [; ]5 N( X
+ C' k9 p* Z& D) M: g# [; e. e

( h, z: H9 {  g% z: v# j9 B+ X* }" s* r; I' C( E% m! N, U
7 Z( X# [. B, h4 y5 G) ]
.

偶是個戀絲的