嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!+ [1 f5 t9 d( k1 y8 J
因為好少見澳門既朋友交流校服
3 U2 ?  k  B$ r& T3 Q# y8 c  {, [4 ?& M/ W4 O
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?; m) q% O# n4 x0 x2 ]
你有咩介紹 ?7 e% i3 r$ ?3 ?
夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   . P$ I# m  ]! g9 D& b
係咩 ?$ x. V% v' a7 \, F- x
你有咩介紹 ?% t' N3 y4 o1 V" j1 @
夏季咪有聖羅撒
, s: I3 b/ |9 S3 g; l: @, s1 l
& X+ \/ O4 L- \0 p! V有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   ; Z# f) ]4 T! S/ L  `, F
其實澳門有幾間都好正~~~~
1 r2 c: j1 g8 a% h! k
7 z% d1 z) ^0 U, E( C7 m
係咩 ?& E/ L5 {6 [. [% l" }1 H. j. E
你有咩好介紹牙 ?+ {% F! A# k$ U' @

% l2 C$ Y& h; y5 p2 \. G  J, k
* q3 a' d& `2 E; z; _- @夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表
1 h3 c" Y# P- p; [3 P, z有無圖???
& `  Y3 }/ k6 ~  W7 mhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891( t; U: V/ |7 n) d& k6 V3 \
上衣似香港手機女校!!!!: n- J6 H2 f, w0 r/ c1 w2 S

9 h7 r  y, w3 j' ~( A* s[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-7 15:14 編輯 ]

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   , ?1 Z4 P3 f5 y7 p+ u
( @; C/ f4 ~) l5 v5 Y3 P
0 d& W2 h. Q7 e
如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!
, ]+ o! N' k3 O: S0 C" z9 B! [3 v/ a佢可以介紹澳門有咩特色校服!?- T2 d/ N$ j$ Q3 ~/ s+ U1 g& m* B6 ^
( K! T4 s% D2 }  P" h
其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎% Q; Z: T6 T; K
9 B8 P' Z; O/ n8 \7 d8 R9 G

冇人應架 !!!!7 @/ W% j& R, [; y: y+ T
' l6 z, y. H$ \" B* O3 d

/ N9 K  Q: _& w" p9 \2 o8 i0 e3 O, S
, e- P6 F0 I( ~. ^) A0 d' d[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-13 02:24 編輯 ]

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚  b, l! H$ s5 q8 I0 Y
但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣- N: x; x$ Z8 i; L$ ]+ V0 E

! `( l1 N+ |/ a& C[ 本帖最後由 BRZ 於 2014-4-10 00:20 編輯 ]

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
: @+ k% h! c/ e: r! w7 d
2 [! L$ H9 h4 B! l我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   - C; \. z0 z+ q# f6 b$ e7 W
umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
# g; q/ m. x- f5 H& F2 z6 a5 e& F9 U% L9 E% A& x/ Y
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
( B7 B/ w5 p) F# o3 D( f& V. {' T" G
" f. L# f/ ^% h& J$ L! y6 X& O香港既校服,你都撈埋lo,% H( I# J$ t# A
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎
7 h6 j; g$ v' O9 f- |/ K, ~1 D  I呢個教授,真係a.a-,-
9 a2 W, k0 {) c& V# ^' z5 w/ d
, a1 l! e$ Q; h8 h' v8 [[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列
  R+ K1 r2 U/ u不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?
" \. t7 U/ E( k9 }, ]My Wechat +85259323306