嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
$ Q) P6 M3 S$ W一齊交流下呀
覺得好的就按一下感謝吧~~

小妹是個戀絲襪狂耶

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   6 L+ D8 d: W, S5 O( Z7 U
小妹是個戀絲襪狂耶
$ D, Z% ~) H1 r) c: C7 m
我也是哦!!我曾經在網上買了一對二手絲襪很臭的
- J: D6 ~7 l1 T- |) L/ I可以跟你做個朋友嗎?

咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?

me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   " `7 }* H: S9 y+ u
小妹是個戀絲襪狂耶
9 ~# E- E. g9 u, C! h
2 i. }- [  v* |, B& T
我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 16:32 發表   
  h& p; R& d) k/ s4 p咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?
+ c! V6 Y2 d/ {! C7 s7 e; H% N5 S# p
當然可以啦,難得搵到同好 ) P% E, t$ \; L. E7 h; |$ M: n
有msn嗎?

引用:
原帖由 Black_Pantyhose 於 2012-1-4 17:49 發表   
4 F' p" k% h) |8 P( C2 |me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^
1 q% h0 A4 n  @, m) Y8 q, N
1 @2 D, v- Y* h4 w! }: A4 e
yes,
; r$ n4 O/ K; C! Q6 fPm me ur msn

引用:
原帖由 ph2007 於 2012-1-4 17:57 發表   
7 Y8 V. C, f6 i! M: a7 D7 @9 w; z+ t% U4 t

3 G9 R: Y/ B: k我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
$ h4 n* @! V9 u可以呀
9 G" K# c- H, }/ c: C! s, m4 `9 N你個簽名好正
7 j. t2 \: [7 |( {8 N3 G9 g; WPm me ur msn ok?

樓主, 我已經pm你了.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 21:18 發表     U0 O* L$ i+ T5 w: b0 U9 {0 |
樓主, 我已經pm你了.
2 }& Q% Q# x. Iadded

只要係黑色0既絲襪~~~不論咩花樣~~~~我都鍾意~~~~~~

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   
! @3 F% d/ ]& T: N吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
: `/ _6 q2 N: V& {" r一齊交流下呀
( w- `! t: W% v% O( H
師兄我都係戀襪~~~

回復 14# 愛腿之人 的帖子

我鐘意上體育堂的白色波鞋

我係戀襪戀鞋
4 O6 p+ ^+ v0 c/ f4 m+ XSAME WITH YOURS

我系超级中意丝袜同高跟鞋的

黑絲

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   7 g" p; M2 S" Y6 I
吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
/ G2 G4 Q- `) o1 n  c1 _
& B5 k$ Y( r7 G) v; k2 K; Q! S1 u3 }6 y1 ~, X3 p+ T3 G: g
$ _& ^5 g4 z5 @. t# d" ?" d
& P4 V# v! I0 ^1 w/ S1 M3 A% C0 V# D
) s& o3 _# _  o4 x; Q

3 W( s9 m" ?; V& q+ n  c1 K9 B/ H1 ^5 s2 K* l/ H+ F- _0 _) }
是啊!女性的物品總是好像有種芬芳氣味、叫人心神向往,確是惹人憐愛 - - - - - - - - 。 據說這是因為女性身體是會釋放出一種叫‘ 費洛蒙(pheromone)’的性吸引素,並散發到她們的衣飾物品上,所以女性的物品嗅起上來是總是「軟軟香香」的;要是cd們身上也有這種迷人的東西你說多好啊!  F# [4 y2 `4 x+ q/ d
  P0 H# x7 P' n# O
請參看:) [% c" h" \8 R5 I; {3 ]- v; g
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35807&extra=page%3D1. V) m) r: E2 g# o! p

: _0 G1 R  p+ y  G0 J6 n9 E  A
( t" U7 p/ W  d- r. x
; Y7 |* y9 L: v: s# N6 c( L: J5 f. E

* D) \- r0 B) G8 X, Q.

偶是個戀絲的

最近訪問的版塊