嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   7 T9 v7 }6 m/ L% V0 ]3 V
: V) ]2 s2 Z1 ]( [
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
% h) ~3 J  ?) Z2 ]一年前買過套不知名黃水手百五。
) d# X! M* ^9 N6 C' j$ P! ?; m我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
) d! \8 i# |* `/ v. m/ {

: o* ~6 |. c: e* a! x$ u7 x但係有人話昌記都會問嘢架喎!$ r: m7 o1 B# S1 I8 S4 ^
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ' m5 u" `0 Z5 R8 U, Z
; f$ X8 ]4 S0 N: N' [1 C
# H7 y, q, t; H
但係有人話昌記都會問嘢架喎!) g& I, x! P! V6 s
我自已就未試過
$ H) j: Y: x5 C4 v
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
5 [: U5 s4 S, V) j) C6 [同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
/ R# L6 n# M. B, W  r$ x0 i; D
, L) P- J$ H2 o+ M6 m/ S( R9 i. X- i# n8 L3 E, \
但係有人話昌記都會問嘢架喎!0 N/ X% I$ g. K# k4 |% u3 \& b
我自已就未試過
2 L' m$ o- n! a  N- u5 a

4 x' ~$ P- N  j, }% i% {4 H7 G可能係問你麥野SIZE......% E( }4 ~2 P7 B% T3 ~6 L4 k
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
  v! C' N5 G. n% O4 f% l% f8 W! N, |& W& c" S: u
$ L. j! K! V) c, s- l$ a7 j* V0 ^4 q
可能係問你麥野SIZE......8 V; \: |! m( [
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
! c) T. @* `: i0 Z( b# ^- z% A0 P) F
) Z# d. Y- {; e' ^
我係金鑰都會比人問長問短# d1 Z" b4 c2 `
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
7 Z$ J1 Z4 c; {9 P5 b& ^# C! e" J7 L2 C# w; h% _

, ]% @0 s2 t) {) C( t: R3 @" ]但係有人話昌記都會問嘢架喎!
6 g/ k! U% t7 ^/ a. M我自已就未試過
/ H+ S4 ?: h; N( O0 y0 `% H* l
無問喎!
% o5 n. g* X3 n" F) Z  b" R走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.9 H# t- i9 H) o
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ Z$ F8 [4 |0 Z3 O7 w% w$ J8 a; Y3 F

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
4 l4 K6 g  [  u5 a  s3 `& N) H9 B; U2 H( q$ `+ T
無問喎!* [8 \' a, f3 s+ m- m4 O3 T; j
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
8 D5 @" ^$ z" c5 n  _仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
: E, z- q; P5 l( R$ ^! p
) C7 r- V$ |) }5 L! _
有人話昌記好招呼! D. ?6 r: D9 J  r" ^( i% i$ Z  S
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   1 ]; p1 a. h! S. d, F6 u2 ]

" m/ @7 f. x" N/ {7 a+ v+ Q) {4 U9 n" o. A' P" h
有人話昌記好招呼
! r8 H( s, t$ K( m1 N# I+ |有人話昌記好難買
: N8 m. ^* ~+ t' R
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   3 m; U, b5 h  G1 Z, F! |* b2 }
& j$ `, K9 G1 R2 N% b; e/ S
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
1 e4 b+ y( K. ^* B4 w% N# H$ T+ o2 \* F* r& @& ?( ?! b# ~
以前我都有去昌記,唔難的. z/ I1 A" p; S  J$ o  J
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   * q* u' o" C) r4 [$ v. o
, [. q" U3 O! Y+ Q. @* e6 U

: Q* v0 U* x4 V% j' U以前我都有去昌記,唔難的( N3 A$ Y5 p( m- w+ |; p
但而家無去好多年,有人話會問
6 X8 f& ?' A+ p, D. c
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 ( c4 R% H# r/ k# Q' O
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題+ i3 W# R4 D* g: X) ^  v2 `
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來' }4 b8 ]8 d' r% K
8 ]2 q/ F* j4 X1 [2 l
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
$ H6 H$ j6 M. t6 B! a1 L, N# Q- `昌記根本就沒有買的問題  a8 g- F2 L6 e' e
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來; T% Y. I/ `7 u
" h1 i: v/ D3 n, ?( o* D. C; S3 }
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
4 v" K% b+ P% x3 I爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買1 b/ `+ U2 e7 m2 @' U
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
: }: }1 E) Z) a7 F5 u自己母校最好feel呢!
, K$ G) ?/ \+ a不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   3 i1 l4 L! w7 f2 I9 J9 ~
Me 2" H- f8 J0 V6 U
自己母校最好feel呢!7 ]. t% |8 g6 ^( c7 d4 Y
不過我中意自己著
) c; k) [/ v" |  A, f
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 # g8 T" y; {8 P2 h& L
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!