嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸
. U1 h6 G- M3 n9 u9 B+ j$ `
6 t. N7 E, ~2 f+ p

都係大褸
/ ~: `: l. c/ W$ M3 F3 l/ i3 T" Q褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
% u" @- b0 @/ D4 M咁大包 行路會唔會怪怪地?
- k2 x; L2 z" t* u! L7 {% B- o% j8 I$ J5 @4 x
都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表   
' u/ L/ {9 r/ q0 G8 R' m0 s0 o如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
! n9 Z- p3 ~& ^! l% X

: Y( r7 \, `% q9 q' i) x會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   " I) M7 h1 [/ P! D3 y3 p' Y5 z" a
遮唔到,行路點都有聲
$ e1 i1 C- K( |4 W' Q( X* l
- E. {# C  w3 u' u2 B7 M# H
3 j9 Y/ b* l) G, V( O* K' w
有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   5 P/ x; L+ b  H; q: P3 z3 e
都係大褸2 I- J) Z8 h7 r. @& m
褲入面著到一大包好正
# d( S5 E- N7 V# D) ~鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   $ {& k/ N! s! @5 U8 x
咁大包 行路會唔會怪怪地?
" w; |* I3 Q% Z3 `$ H* @鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   
6 c9 \0 {) I6 p0 D; ~! r& Y: [3 Q8 A* W  c+ C1 u

" Q" v. q+ \; E7 _" l
3 n8 r7 K5 ]" R8 ?+ n0 e有咩聲?
( I$ ~' m# b: ?1 y
尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫1 f) j8 e, H9 N: w
鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   
, _* p  r$ W/ k9 O著BB 衫囉
- u+ G( u: X4 y4 i% Q
穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   1 g) C- Y; a% ]- Q' X

! P2 H" f7 h7 i( R7 N% G; a穿裙一定冇現形
2 C' F: c+ ?& v1 A9 [+ i
" n' g; ~' d$ M& Z5 L+ }3 }
6 U5 W9 [% [- h% m! M% {* \, A) C男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   - d2 W2 K) \) w
3 K2 J4 r9 k% K4 f
穿裙一定冇現形
$ H0 @( ^1 w  g
( V+ H& h' x- g4 b3 B9 B$ X, E
3 Z% O( p# u4 K) N5 H" A% e
男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
$ w6 r" @: S) x5 q) E8 o0 P咁大包 行路會唔會怪怪地?
, [. T# E* s) W8 X! x
阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到