嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問迷你倉事宜

想問迷你倉事宜

因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
* l. e$ Q2 P" b8 F; R, Z# u! \想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
/ E2 [$ W6 _2 r我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
放東西在迷你倉我怕受奇異目光

引用:
原帖由 010101 於 2010-9-24 23:08 發表   7 c7 Z$ w# j7 s0 y
放東西在迷你倉我怕受奇異目光
- A+ Z" c& k. v/ Q儲存私人雜物咋喎...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 23:13 發表   6 `6 ^( t" f' p
' @) Z+ f3 h0 \3 ?! j9 D+ T
儲存私人雜物咋喎...
3 R2 l( H' v+ s/ ^  l: \' P我諗佢諗多左喇...

我覺得有可能係有人會係你用的時候投以奇異目光。

你住哪裡?  如果葵青, 我可以介紹一間叫香港迷你倉, t; 3114 6922
! Z0 Y, l: V# d2 E  _其他地方, 我就不知道~

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-24 23:04 發表   * J6 U# V4 M( E
因快將搬家,需要找迷你倉儲存私人雜物
+ ^* Y* }& H4 ]4 D; o& ^: C7 N* v想問下有用開的姊妹們.邊間服務同價錢會好D?
* P6 i9 p! E% a我希望係有24小時冷氣倉.保安會較好.近荃灣線地鐵站的
8 m- t; |9 |4 N6 d) m$ P
0 c3 @0 r7 Y# i9 Mbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
0 Q9 F- {. d- X9 R' d+ O/ \7 ~詳情請參閱http://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/index.html
1 m( g/ s) O9 I% i+ z/ B  _5 |
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   ! [6 \6 K0 q9 y! g

2 G! Q$ N7 y& n! j. B: B/ X/ C" b, @* H9 W: e6 ]/ R; p% I3 J+ Y- V
bbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
, A# \, z& j. W8 ~7 H; r詳情請參閱http://www.hongkong ...
# ?6 h% u4 o, ^880一定好大~6 U0 c# ]+ Z! g: d4 J
我之前有過個440蚊~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 02:02 發表   
; Z( {% L& X9 x( T" Y) S* P% @% n- w, x
880一定好大~5 d& q9 ]) H5 Q4 H& o$ L
我之前有過個440蚊~
8 u" z# `6 {) g% x' x4 m
- `/ [, o: }1 {, `$ M# k
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
# \& B+ ^" v/ k* o' X; s6 U1 X& l

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   . w: e! b. b% E6 q( b+ ?
% o& R% R! o/ F' E
. }; I" ?% Y7 C7 D; _
不太大啊! 得160立方尺咁上下! 本來幾見駛, 但擺0下多d, 擺0下又多dd, 而家爆瀉了!
! Z5 f  h) W/ {- Q
咁看來CECI姐屋企好多野
8 E% t, a! q: i1 }: X但你唔係住天水圍的嗎?5 i, D/ a  ?1 M+ o
個倉去到天后咁遠

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-25 12:51 發表   ' `9 l+ d+ ^2 K( j% X) u2 f7 p6 Y  x

7 x  s* b  F) b, n8 `& H咁看來CECI姐屋企好多野
5 s$ H: E: d9 W. M, r7 K7 a但你唔係住天水圍的嗎?) m) u1 H& Q! S! Z6 u9 t6 x5 n
個倉去到天后咁遠
/ C9 f7 S3 I; h+ S5 d

7 Y5 I+ X8 r( @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 01:45 發表   
% S; S7 v) v5 n0 {1 k
3 J3 Y% q/ {% g' F6 h0 S$ f
9 f/ i, h0 i# w4 x1 `5 Wbbalice妹, 我都係用緊香港迷你倉, 每月HK$880.00! 個房都幾大, 24小時開放, 服務OK, 除左CCTV外唔會有人理你! 如果冇人上去擺放的話, 變埋身落街都冇人知! 不過我果個倉在天后!
' Q" z6 Z: b  a; h5 x0 N2 }詳情請參閱http://www.hongkong ...
% R! K# ~1 P% W# c8 D! Gthz,可惜太遠喇...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-9-25 16:41 發表   1 T' w1 ~/ T- s" P5 G
& p& O6 {) `9 H, a+ ?
thz,可惜太遠喇...
; z1 S# k- i/ F2 O

H9 E) H4 @' P2 N) r+ q7 W4 ~/ v最近係上葵涌! 不過果頭係好多迷你倉公司可作選擇! 不過我用開"香港儲物室"幾ok!
2 Z* W& I5 g# e7 b  u- Z
1 B# ~2 c  O7 H/ U  D5 E+ r荃灣, 葵涌等地還有...
5 H& z% T, r5 c, n當代迷你倉  http://www.hkministorage.com
) n3 G+ v8 H( Q/ r- k6 @, r
+ Z0 w1 Y) U; u: S" w5 G橙色空間  http://www.bigorange.com.hk" }/ L! V# X( B8 R3 |2 R

- [7 o7 w7 y: B" C. u4 ^時昌迷你倉  http://sc-storage.blogspot.com (個鬼佬話8177 7778果間)
- I, F8 @( b6 m/ F7 t4 m- D
* L; d0 Y# e, K$ m5 x希望幫到你吧!" W, U) j' q2 @

香港儲物室......倉租好貴的 2 n$ n$ y+ r/ J
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到1 r' s" s4 {8 J

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-9-25 18:16 發表   - [: g1 G$ |0 X4 x  m! t- G1 _
香港儲物室......倉租好貴的 # e+ A* ~- n1 d8 x: t8 e8 B
人地差唔多咁大既倉都係500蚊到
" e$ U' ~9 x& R, B1 K6 E7 b( A
  T4 Q" {& y6 N$ e6 B8 n4 s3 j6 B
2 z# }* O( ?+ X- O香港寸金尺土+ e1 r9 \, ^4 z' C
屋企都唔夠碇擺就真係幾多下

我都有用hk storage, 如果係新界區, 有其他比較平既選擇, 葵涌個頭成行成市

想問迷你倉事宜

8百幾, 不如同人夾多少少 租間屋好過9 O1 p3 b6 s! K+ s  O; M2 m# ~
又可以放埋鏡 等等, 又可以約其他人一齊上去cd ...

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-25 02:59 發表   1 s+ j# m4 v( t& P& R0 Y& [
2 D1 g0 X4 A' t3 L6 L% j9 V- U5 w* \$ k2 Z
3 I; y0 _# B9 i
6 e; k0 ?* M, h4 ~
$ e4 {7 ?% n- ~$ l: z

/ e$ Y3 j8 [' b  t我情況差唔多, 不過我只係儲物櫃; 宜家整整下都唔係太夠位放野, 可能真係要用倉了......

160尺姐係幾大
6 m1 z' v0 c6 @; a% e' M: D8 {我想像唔到呀; ^2 |6 D" K) N- ^9 e8 G
可唔可以影低幅相比我睇下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

最近訪問的版塊