嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!
  [) s, k) h- D/ |看圖!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

妳女裝返工咩?

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   / W6 i9 u  t! [) Y) y+ U8 y: }
妳女裝返工咩?
2 H1 _; O( g2 D1 J% E

+ X4 e' p0 ~% F6 Q0 F- e; P9 ~冇錯! + }1 ?8 v6 z+ i  `' S9 P  X' A7 @
著左出街都冇人覺。

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   
8 H: e, R) B8 g/ ^' L0 S2 b; G( K) d9 `; A2 T' j% ]9 w/ D' l% ?( q
3 ]7 D- V$ x% q( _
冇錯!
9 L; J- }! _- l/ I% z著左出街都冇人覺。
, x# y# j: _* K, q6 x( w
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   
8 U/ y2 e5 W, d% c7 I6 C
/ X2 n: t4 D% e) e# i/ Y好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
) \/ o) F" }4 j
# s4 J5 i# G$ J% f; A  h, h: V$ l其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦! 4 k$ }& N/ a8 G2 }" D8 l( I

, W& T. @+ i! ?  y基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。* C' o6 z- e0 |6 T5 B$ O

3 v  v- `0 C+ `. s3 B8 j% @# t6 E2 D- _& ^8 i* q, ^9 C+ ?$ ?8 Z
後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳 ' K4 I- [" B. A& P8 ?
5 b2 N$ x6 ~5 f$ ]' O$ o

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?

有無上班LOOK分享下??

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   
2 V4 W- J. A7 G/ g你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
7 y( |. K8 r- [/ p& F% B7 G& s
, R) N7 y+ Z/ J5 ~  Q0 D% c
見工...??!! 本身打緊工架喇喎。

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   
5 W& H. O# w/ _0 F+ G有無上班LOOK分享下??
5 ^! p% y% I& G7 k4 `8 h7 d
1 C% {7 \* q6 y; r$ K
稍後提供

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   ( t. g3 i% a9 s5 ^
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
' U9 P; x7 ~! E, f3 Q; F3 D5 i, U7 o
Yes feel free

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?

How much??????????

very nice bag

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   
" ~2 R- X/ \4 h0 v可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
; c2 ^. k  `  |  [0 d& D" X- \0 ~& H
5 a* L. n/ ?. g  h# {0 K歡迎 PM我 =)

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   
4 L/ z; v5 h. Q! o* k5 \How much??????????
+ a4 u9 ~; R  R
: D6 i, f  A: y2 {0 j% d& L
$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   
$ B* d! K/ n3 m. M3 f" ~very nice bag
, ~5 j# N1 X0 ^; r多謝你
( L: s: [# W8 N我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!* k0 E7 o9 w- ?, G, Z9 h
http://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut