嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一次可怕的分手

佢晤信我既男仔!佢又知我邊道!都晤知點好!
Archielui

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
當住佢面打j

引用:
原帖由 iamchinese 於 2012-1-28 21:14 發表   
' R% X) {" Q! z3 Q4 V4 x當住佢面打j
: b3 w# u* s, [  w" B拿出來俾佢睇下夠啦... 用不著當佢面咁做掛...
$ v$ z- o$ S0 c. a; @因住佢打你啊~

晤係掛!咁激!佢都幾大隻!
Archielui

引用:
原帖由 archielui 於 28/1/2012 19:10 發表   
* d6 D" e- w+ ^0 {+ }2 d3 I/ l佢晤信我既男仔!佢又知我邊道!都晤知點好!
: C8 I, r  _! k: }
喪用佢d錢....喪發脾四,一d唔老黎就當街屌佢,西面對住佢!
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

攪到我都好想睇下相

你揾個個靚仔過佢既 大隻過佢既5 }$ C4 s- k  f- z2 d: p2 g& [1 o
同佢講呢個係我條仔 我估佢應該會放棄掛

有無人教我iphone post相呀!
Archielui

都係一個好辨法!
Archielui

你應該幾靚女...靚到佢以為你係真女

哇..`@@ 咁你咁好采咁都吾穿 我知道你CD得好成功 但下次你再見佢佢實除你條底庫吧..
- {0 `- O( Q+ E. ~# ~" b
9 G* O5 F* ~* P) L
2 E8 ?9 t4 }4 ^
引用:
原帖由 archielui 於 2012-1-29 13:47 發表   
. ]4 W8 F; s% r0 D有無人教我iphone post相呀!
" }; {9 G9 T2 }7 b. S/ w% Q4 b
  K' b& g" v: T: f8 i, G
你即將D相 UP LOAD上facebook吧 搵個人同你係face book 再UP上呢度~' R3 ~. ]7 Q7 x+ L) F% H

0 H( O' a' u, o% f& e6 K$ [9 A[ 本帖最後由 manman666 於 2012-1-29 17:20 編輯 ]

明白!好快比相大家睇!
Archielui

佢今晚又約我出街!重講上次既野係佢自己晤岩!
Archielui

唔好再理佢啦~ 好擔心你啊~ 希望你無事啦~

好期待你的相呀 ) L. Y) Y+ n! s- E# e* k

; C) u: L, j, r9 o3 O其實你唔CD的時候的樣子,是否另一個樣o架?(即係佢會唔認得你)+ ^0 C0 j0 V! @9 r
7 K2 I7 |. c9 z' T
佢知唔知你真名呢?; U! g+ u) I3 B( r- a* A3 @9 `
" g' d0 u& I# B. M5 A/ j( y
佢究竟有冇到過你屋企喇!?
+ ?$ h. V# S+ h& Y* Z1 K4 V  A" d: D) e/ G8 l. M# J8 [3 `$ r
其實我最怕佢係有辟好,咁你就有排煩啦

我張d相放左係fb,但係都整晤到上黎!嬲死!; l1 l$ m) h* U1 A7 V
我Lee幾日都無見過佢!希望過多一排無事。
Archielui

引用:
原帖由 archielui 於 2012-2-1 14:58 發表   
; U4 Z3 n, V% t我張d相放左係fb,但係都整晤到上黎!嬲死!
& f( w3 Z& H# i! _% L我Lee幾日都無見過佢!希望過多一排無事。
: \$ G" S+ n7 j7 m; T- z' l& A7 S' z
' [: d$ N7 R# U$ E) C! a7 X你放左上FB之後要另外搵個有電腦既人幫你整上來嫁 我明百你未必想在這裡公開FB 所以最好私底下PM比果個FB比呢度一個信任得過既姐妹啦 之後那位姐妹咪可以POST上來囉.~@V@ 希望幫到大家見到你個靚靚樣 大家也很期待喔.~!!

死哪!佢又係我樓下等我!我同佢講我晤係屋企!佢就話過黎接我!
Archielui

你FB email 係咩?? 或者我可以幫你貼番條相關既 link

都好!我今晚反到屋企add你!
) P3 O4 a6 Q3 R8 [7 [0 R* l噚晚最後都無見佢!2 q) Y7 C& P/ D+ f/ o0 B1 s1 @
不過噚晚色左個tb
Archielui

最近訪問的版塊