嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人可以介紹邊隻m巾好用啲><

有無人可以介紹邊隻m巾好用啲><

有無人可以介紹邊隻m巾好用啲同埋教教我點用m巾><
* N1 `0 \; H* ]" x仲有如果著黑絲加m巾嚟搞會唔會仲爽,想搵一個令自己最爽,最high嘅方法
: N: J' j: ?7 m, {7 V- zps.本人最喜歡黑絲,之前試過買m巾嚟搞,但用咗成包m巾都整唔到><
覺得好的就按一下感謝吧~~

KOTEX產婦衛生巾

有無更多介紹,產婦未必岩我

每個人感覺都唔同, 各有喜愛, 呢D野自己試過咪知邊隻最like最舒服最適合自己囉
8 U2 N/ Q$ q6 b大牌子得個幾隻, 試哂都無所謂啦

引用:
原帖由 Florence 於 2013-11-30 20:00 發表   # p! x  `, z3 r- `4 U# p# O
每個人感覺都唔同, 各有喜愛, 呢D野自己試過咪知邊隻最like最舒服最適合自己囉
- }) {: Z+ p& L  Z( X大牌子得個幾隻, 試哂都無所謂啦
* \* Z, E$ l. ?# y( |% Z9 W$ k咁可唔可教教我點用m巾,之前用m巾用咗成包都係整唔到:(

有無人可以幫我手:(

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2013-11-30 20:38 發表   
5 Y7 Q4 [) }. P; _, i# A5 Y: J有無人可以幫我手:(
1 Z2 I" q' k" K  u$ ?. [- i/ v5 W4 ~# \# J* L
你想整到點?; `% D' U9 j9 Y
要幫你手? 對方可能怕醜.

我想好似女人咁樣用m巾><,姐係m巾放係底底到><

引用:
原帖由 gila 於 2013-11-30 20:53 發表   - B$ G# L+ g$ y# X/ j1 ?
. q8 @- E, u% q2 `
9 Z  s* i4 |" z
你想整到點?
1 z7 ]' f' ~0 c6 \. e! M要幫你手? 對方可能怕醜.
7 x: T! g% O2 c; W& ~0 {教教我點用m巾都ok了><><

=.="
0 z3 a& J& n# p! G$ p8 I1.)攤開張一巾,! g2 L$ M( m- P& j4 ]& g- l) D
2.)放起底底褲浪位( D3 L4 |. P4 r+ @# M
3.) 把底底穿上.8 Z' j( p& a. E- N5 c* e6 S/ j- V
完成了.

引用:
原帖由 gila 於 2013-11-30 21:15 發表   4 @; z: u8 G/ a- f# E
=.=" 6 d& t+ |8 V5 G$ r/ y
1.)攤開張一巾,2 l/ {; G2 i7 o1 w( i7 q
2.)放起底底褲浪位& B" K  c+ v$ _' \- w
3.) 把底底穿上.
3 B! i" b3 f7 @, w完成了.
4 F. i4 m+ g$ J) z% M4 z, e就是咁容易><
  r2 n+ _. Y4 \3 A2 B; {+ Z& n如果我著絲絲的話都係咁樣?
/ \! R& y# a' ]" b同埋有咩牌子舒服啲

你想有幾複雜?
5 t) R1 i* u  g/ j: D舒服與否, 只可以話, 因人而異.5 J3 |9 L% S4 F
你買齊去試. 4 w( v$ [: e4 {4 D; [
' {! A$ m5 u' |) a% F8 ?' V
期待你的報告.

引用:
原帖由 gila 於 2013-11-30 21:24 發表     o( i2 A% g9 w- N
你想有幾複雜?" p/ p2 T- Z0 W  w: d6 t
舒服與否, 只可以話, 因人而異.
3 F: r& M7 X2 g8 K( g' K2 ~; c% ^你買齊去試.
- ~+ G( o  v! q, Z, q+ q
' n2 w# E  C% I2 v, G期待你的報告.
+ |/ @6 i3 m& y+ e( h0 G9 C
ok唔該哂姐姐><

姐姐版主 你用開邊隻m巾><

我唔用. 冇興趣...哈哈.

引用:
原帖由 gila 於 2013-11-30 21:36 發表   
& `! m0 R) }. n' H( Z我唔用. 冇興趣...哈哈.
* r/ j6 G% L6 j8 A" C) k2 {) U# D3 D唔用,咁m到時點算...

我覺得呢個Ching係想直接貼塊衛生巾喺絲襪褲上面....如果唔係點會貼唔到....

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-11-30 22:06 發表   
" z6 n+ `- F. Y7 O- w. R% e  p! G我覺得呢個Ching係想直接貼塊衛生巾喺絲襪褲上面....如果唔係點會貼唔到....
3 c. `! m% A( O5 S
唔係呀,我拎咗個m巾出嚟之後就唔知從何入手好,所以搞到會用咗成包m巾都搞唔到:(

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2013-11-30 21:06 發表   5 j1 _4 E: t) w3 A
我想好似女人咁樣用m巾>
0 O8 Y: M9 v! k- Z% w4 Z, q吾係嘛,M巾都要人教?0 H& m$ o& I( ~% N: Y. ]& r! P
以前的女仔首次月經用衛生帶就話要人教用嗜

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-30 22:14 發表   ; N  @9 m$ R& O' ~7 i3 D( [3 Z
# b( O/ y# W5 r$ z  |( @3 t8 E* v
吾係嘛,M巾都要人教?+ L, F" n# B, r1 q5 r
以前的女仔首次月經用衛生帶就話要人教用嗜
) I0 e9 w7 B' F- e, N! x) P" d咁因為我是男:(,第一次用所以要各位教一教我:(

最近訪問的版塊