嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過CD姊妹裙出街?

有無試過CD姊妹裙出街?

有無人著姊妹裙出街?.....: ~; f% H/ U6 P! G- K6 K
成日都好想...但次次CD都係半夜...比人見到好奇怪...但又好想!!!!!!!!!!!!!!!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
日頭著都好突出wor~

姊妹裙 - after the wedding dinner la..

唔係啊.....夜晚著....~~' ^! ~3 d2 `/ B9 B) k
2 N! y8 _! _$ ?" l: n; e3 G
成日都偷女朋友果件起屋企著....好鬼HI架.....
' Z8 v# _0 x" X- Y# }( ?) `# C  ]) a" l+ h9 T
但成日都好想著出街.....最大膽都係起樓梯坐...仲要零晨3點幾 ><
引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2013-2-20 12:36 發表   + `5 ]1 ?  j8 ?+ q
日頭著都好突出wor~

姊妹裙我自己都想著, 但著出街就唔好了. 因為身型問題......

回復 4# lwl 的帖子

以前試過,不過係陪朋友cd,果陣係星期日零晨,友人cd後在頸背和手臂塗上葡萄酒,讓其他途人聞到酒味,擔心被人懷疑便擁抱我,扮到我係陪佢返家,想返果陣佢cd得幾靚架,粉紅色姊妹裙

出街就無試過,著住拍片就試過

大家可唔可以放你地條裙上黎睇下~~?
4 ~3 f- R" B& ]8 R8 I& `8 J
3 n" s  \6 }& f& e, _7 c/ k' P不用著住影...~~~睇條裙就可以了~

姊妹裙就冇~
( c4 `! s1 ^# F% ~- h* j呢條啦~^^
4 C+ M$ k4 n3 A
# L8 _4 {6 r6 U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 9# Suki_siu 的帖子

初音"仙達理拉"版本.

我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
0 s9 H8 j, R" _5 R" ]
/ z6 z/ e7 O! T/ ^( ~/ e7 A; E5 S. E: n

- f. J" u5 a- @6 s8 x5 ]+ h1 V& e/ W; l; U9 V
# p* j/ J% y" l

好靚啊.....請問條姊妹裙點買架?~
引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-22 02:28 發表   1 \5 h8 L9 F0 B
我有姊妹裙和拖尾婚紗~ 出但沒有出街
, f5 r& @3 ], j! P2 \. r/ I
% u& l& f6 P, }5 x8 W+ F
) u7 m5 M8 A' }$ _0 W2 ^- Shttp://162hk.net.c25.sitepr ...

婚紗是全新買用左買$500     條姊妹裙是年廿八拾回來,那去比人乾洗(是厚料來真浪費)(買可能要兩百以上) ! z* ?! Y9 ~6 N2 h5 w8 U
我另外還有兩條姊妹裙一條白色一條桃紅色/一條黑色晚禮裙/放好了取不出來
4 q6 N9 c5 D1 k& P6 I
6 O: r, o& A3 q! k: c9 u& T3 p# F. P 我見 周買 衣物以經放滿5個22"X20"X12"紅藍袋現在可能有6個衣服比我妹妹多
( T3 L7 |; g0 w/ W# ?0 s) s; i7 x1 m. d% N5 _

姊妹裙就冇~~公主裙就有~~   i7 J' G0 V0 d+ [2 L: S
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:24 發表   ( ~9 F* C6 J  m# q, K  Y
姊妹裙就冇~~公主裙就有~~ . E1 \- [; u0 n0 l+ x; D

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:33 發表   9 v: h' i: _+ u6 k+ G2 Z
咁樣著會有好多人睇到嗎?~~~
5 c6 U( Q, T/ a! I/ O/ X我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

咁你係出去先換定屋企換?
引用:
原帖由 adam5354 於 2013-2-22 10:43 發表   
7 t  f) {3 B0 @, B- _. n; u- {
我唔知啊~~我只顧影相冇留意~~

引用:
原帖由 lwl 於 2013-2-22 10:59 發表   
6 d, X0 ~: g+ v9 q5 V# W! d咁你係出去先換定屋企換?
& s; ^8 k. g8 S' A- q- ~
係哦~~

身形幾好出街沒有問題 % t: F4 J6 ~3 B0 d7 m7 f
出街樣子不是很重要反而是身材出街沒人會看樣子; ?- @8 \; F: o1 \1 M9 |/ C) P
而且樣子有得化妝
3 w, U/ x/ J* m  }5 P9 @- d+ S
- H* }8 G% o. g' Ladam5354我看你眼沒神怪怪的 眼可以試下化大一點,眼線尾可以畫高小小看起會來精神D
- R6 m- }6 I  r9 e* ]2 F. u9 D4 H5 ]
沒有心批評你別生氣 只是姊妹交流一下)0 V9 M/ }' W9 e, }" I& ^
$ f$ z" |0 G/ ?" u/ D; V
可以的話你都批評下我反而會謝謝妳 1 N6 n9 L; m7 B! d, S1 C
有批評才有進步% t- b$ [) j1 |5 e) g% B
2 R, H% P5 [% q% J# k
我比好多人看他們只說門面說話(如美麗,漂亮...) " @  H" b  Q# j6 P, M
% ]; K0 @4 l9 \% T( @% R
送上我化妝的前後, |# p! S: ]. C! R) }* o0 W8 m

( F5 g5 V1 K  r; e- y[ 本帖最後由 sly2342003 於 2013-2-22 12:36 編輯 ]

樓上SHOW出的裙我都好鐘意~