嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

禾想要個靚靚CD奴>.<

禾想要個靚靚CD奴>.<

巧中意靚靚CD。要靚靚要靚靚要靚靚一定要靚靚
1 W0 C4 a$ b7 u! h5 S) P 有無靚靚CD系M屬性# K0 F  O+ ~' \' K5 U& ~
禾系女主,玩好多項目,識綁繩
. ?6 P1 v; K6 u- Y 留低個人資料留低個人資料留低個人資料!
' M" |' C% J6 B: m 快D搵禾啦4 j9 a( C& r& {( |
" y, l! l  c# c6 v
覺得好的就按一下感謝吧~~

未成年過主

一起開始淫賤旅程

你係女主,姐係你都係cd. 0.0?

要男性奴?

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 08:06 發表   
1 C" P) X+ j# N3 b  ^* g' k4 R你係女主,姐係你都係cd. 0.0?
, A9 B! c; c. S3 `' p. P$ _ 女主姐係女

係咪真嫁

真係有女主

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2016-6-22 11:06 發表   
) n( a: {* P: U/ X) D. ^係咪真嫁
. M6 T( r( A7 a& b- Q 唔係丫∼唔巧信禾

引用:
原帖由 songkin 於 2016-6-22 10:59 發表   
5 I' H% A1 n( Q- Q5 V* h$ Y" _% L- w9 g
女主姐係女
  ^9 Q; U- q- j' o5 X  y# x7 q$ W+ h
你之前開post 又話自己係男

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 12:57 發表   + y9 a: N: \$ j) j8 ^/ |0 y* q
6 B- b* c& E' K; c6 H6 [4 k
你之前開post 又話自己係男
; N, l5 A' P: }! }0 y3 l3 tAc借人的

pm you .....
Wechat:stc0122

主人,調教我啦!!

Pm左喇。。。。
1 A) B8 d( e4 u% {6 j! W& [: D2 }Chingchingsadako

現在係主定奴用AC
& b8 H* i7 U& y5 x" x本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Wechat:chrisc3939

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   . o5 Z- o% j; Y9 T4 S) R
現在係主定奴用AC: c/ ^+ V2 K3 |1 z8 M
本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
0 Z+ @$ b$ L- k6 r" q7 C0 I主用緊奴的ac

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   
" Z' G( z4 N- b2 d' E現在係主定奴用AC2 O3 B1 w6 {1 J' g1 m2 r+ r
本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
9 v- m( i5 F1 T5 w$ u我都想睇cd主調教

Pmed 請睇下

最鐘意比人綁

最近訪問的版塊