嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171
' I1 _5 M8 S; x7 e) X我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T
' _9 V1 V" d% q  y8 k6 g都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓
2 l. ^* v3 G! H: v) e8 O: O+長髮
0 Z. H$ S$ C; I, m3 q+瘦人
) _0 S: i. Z/ W' Q; B所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................
4 V- t3 w' X2 \% ~( @) K有冇人可以比果10CM我><7 N5 N( Q& \$ r- E! S; a
出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   4 V" ~, ~! i6 k" i" [$ _/ ~3 P1 V
180+ @6 d# B2 Q& a5 @. G# L/ P
不過高過我的女仔大有人在
- J3 R2 {" r) N有次有一個高我成個頭(同一升降機內)
1 Y& \8 a6 T: b' ^4 {+ l令我有點自尊心大減
% J, W" M, l( I7 Q我見過你$ {" I+ k5 g9 B7 |1 [; y/ ~1 D
但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
2 E" F) }; F7 T# N# k6 v% _我得160- -我不知幾想有170................................/ R; e& O! P3 W  y' I- x, P; ]' O; i
有冇人可以比果10CM我><
/ B3 c! I* F2 W1 `$ x出街同高度有咩關係= =
3 k) C3 Z( O1 b0 S  |* J% s
同感~
: ?. ~) x5 s$ r6 R+ ]我都係160左右- a: ~  X" b: f( J$ s: t0 C  ?, M5 P
勁想高多10CM
$ h% N* P6 t: b  w1 T! w大把女仔都170啦6 v  X' J% ]6 b
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
2 U8 ]. T) `$ Y+ {* X3 _3 e唔通D女仔170UP全部唔出得街?* @% y# b. T  j- o4 U) {" k
5 z" G: m& R& z4 k
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   $ |7 l4 \* @+ v
! s+ u3 h1 [& i' ]' S
同感~( [. k- T( J% u5 K- c
我都係160左右; \& l  Z+ Z) i! U- ]
勁想高多10CM; i# ~; v  o8 u5 }: t, e
大把女仔都170啦
7 y  b# ]" K! y9 a, d! G不過出街同高度真係唔覺有乜關係% l# b2 ?& k9 U, x. C
唔通D女仔170UP全部唔出得街?# r# {" N" `2 N, T/ m

; t! V3 c% f' ~9 O7 V$ W3 n丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
( K: B5 W% x0 R: P  w/ j! W8 n/ I/ }( ^
咁我159囉~嗚~:(
" S- {* Z! D9 e- |明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!
9 V5 V) w1 T4 c- A& M% p著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
$ a" |0 k5 e3 u- y/ m( o/ u( v7 i4 U9 ?* E& y' ~1 [2 z* O
咁我159囉~嗚~:(* s) _! `, U: L% h5 [
明明就有160~
7 Q; H6 A% E- m/ l6 I0 `: j
比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
+ }: q2 B1 z* U% g1 V丫桂一定冇160~!!
$ P5 p7 ^3 w  h% v" G8 V. [著左高跟鞋就有~!
5 q" ~) ~# Y+ Z8 eyeah~
, O! F, U# X' U+ D8 a. P( s* ugive me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
2 u: W3 o) `8 A有肌肉 :(
- j0 Y" O& c: c1 @8 O# |1 @. ^0 S. \$ h8 H2 e5 P: y9 j0 }! M
想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
) |: N' _+ l6 H& L6 i6 A  s" ?) E* }丫桂一定冇160~!!/ I, ]4 A# u; }, z3 \6 [
著左高跟鞋就有~!
9 s) I7 @1 t. ?, W" v我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   
3 `, B& d7 s) l" b6 Y2 F# f0 g7 g
0 w) I% @- s0 K& X1 p比盡你153左右
4 {: s$ o! Z3 B
我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!

最近訪問的版塊