嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋0 ?2 f2 W7 f4 w4 X1 o2 @" @, L
有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   
; U9 r2 p! `% a, E( ]5 p玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
8 V- k  q' o2 F+ R0 w
/ y  s% b) o# |/ i* c: f4 e
我鍾意被玩 不論男女  
( [6 |  `( L2 C以前都有叫過舊女友比我玩 ' g  l* C( ^$ f/ m
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   
% c- v- C6 ~7 r& M) T/ r" u& v0 x4 n姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
6 A  Z; V! _7 E
; ^4 C- w& B! j3 y6 Q% @
係啊:]% |' C. F9 I2 ?. v6 d- t' c
但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   . u$ F3 O: b; J5 ~3 v
我都想比人玩
$ r' m9 z2 N- D+ ~5 n; k; U* q
) a) u1 k' {% _
; B) _4 I+ x' `3 k+ W你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   
# {0 i9 P2 q, E2 `+ n, P會想除人鞋
$ ~+ s8 }4 @) s有筒學生白襪果種
5 R, c  W  J1 T4 q* m, g7 N& M! w我丫~
* O  A. A% X( x0 m5 o$ ?最鐘意大象襪丫~ 4 u/ p5 D4 ?* B4 o  J9 u/ j0 u
但你想點玩...玩咩?

有啊; S3 Z( l; e# p& K0 W
我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳0 r' D) e/ _  Y* V! Z# y6 C
  d( k9 j3 D( z$ v7 G
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   2 }0 F. g1 b. t0 ]& h0 i3 B6 \, O( S
$ ~) y3 Q5 E1 Y

% c" r4 A1 _1 z+ n. `: ?# `我鍾意被玩 不論男女  
$ k0 S3 p% V8 f% M! k2 Q以前都有叫過舊女友比我玩 . R" ~# w2 ]! e. {
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
3 q, ?- [# {5 u" [7 Z' N' f
如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀
  y  R; X( Q6 Q0 |3 d
* @9 @- N1 Y' ~( l, Z6 U7 @9 E[ 本帖最後由 samsung@AKB48 於 2012-2-17 21:53 編輯 ]