嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。2 f5 x$ f4 H- ^7 X  e
即刻去左買晒兩款。
6 I+ H$ {$ K: ]7 S- l個人評測:
' R/ m+ w' K: }1 u% C; h: R1 M4 P2 M4 W9 q$ R  z
/ P8 h$ a8 {7 X4 {# L2 s! k
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
4 M; F6 ?  r6 M: [0 I2 ^, M4 q0 \但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。. O' G/ ~" O0 p
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
& T5 o- J1 Y2 t# o' f; C4 Y& j, m; {4 t
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。" t3 ~% c7 C8 A! E7 j
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。. E7 f9 g& m# Q  W& |' g6 R
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)) x" `2 x2 j  D+ g  J2 C+ @+ |

+ O: O+ l) x" h- x( c[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!/ n) m( `: I; M( b; ^5 x1 p9 @

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!+ h0 H, x: k6 m" w! w
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   * Z0 K3 Q1 n2 c% a
我有穿其他品牌
8 s6 Z; m( D2 F. c3 Z9 w
2 U/ W3 G6 l1 L: R1 Z- ?可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
' t+ t# l" i$ ]% W1 i% \; V% L# F睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。" ~5 F7 m, F4 \, b& ?: P
即刻去左買晒兩款。
9 i1 ?/ h4 @$ t2 [8 s# ^個人評測:& U" x1 A( [# d  l

4 c7 K9 O5 B/ f. \$ v2 s1 v' S2 \. V# g% e. d1 R4 y7 T  v& X
Yes, 係似比較薄不怕露邊,3 ?: a1 E8 P& N& P0 @+ E8 G6 J0 b" {
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
  `9 N1 e4 A% e# F% h+ v
6 H+ P, z  m' R; t, `2 i
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
) p# x+ r6 X) d; o: W! {
  N: C' a& ]5 M6 o" r如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
+ f5 b$ }6 i  E
. x  X5 q$ ^5 Q7 u: k9 U7 ~3 C" ]% a( _/ W, ~# R- Z
可以介紹一下嗎
% Z' Z+ G: v4 X, m2 g
7 ~; L5 z8 _' W+ r3 a: Z我多穿什品牌
, P6 j+ z, J9 K少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   & J0 l& g) p6 u8 a
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
7 m+ l& A+ v6 D+ j

) m" r+ [" I3 n0 L3 Z唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
; o7 w1 S6 E7 D- {  ?6 a
1 ?/ s, |9 G; B

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   ( A' q+ n; }: W8 Q' K
2 I# s) E: b/ X4 `) C$ K
& X$ e0 [  k0 ?: m& c) w
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明4 \* k9 ]9 [9 G' i2 t5 I1 p
301132$ U$ |1 o& ?8 |# x
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
5 W0 Z1 m# U4 k$ {. l+ ?5 A) d! i  c) N
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
+ D5 l4 y- k9 F8 f3 D/ B5 K7 X, s" u1 n( h' p+ R. ]6 S
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
: z% ]% [& b  w% G但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的