嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   4 k: x# B% g. Z+ j( ^" i
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
5 {/ d, C, E4 V( W9 j. T穿上身影下相
# s9 m2 |  f* L: v, k" j0 a# `& j: n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
* w3 A6 g: j  Z1 x9 V要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
% O: w, Y' ~  K9 x/ ?* @
$ R' a6 ]- D1 X( r; |% m+ E# S: \
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
7 ]* A9 k% Z" D! R$ }+ E目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
: \5 ~6 {7 q+ W! B2 Z想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳; h& a9 O2 }* \: k
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   1 r1 ^1 m7 i" \0 E6 ]: Q8 t+ H
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。) _9 x, \$ O4 M
想睇埋近頸的一部分。
8 r6 |. V$ M% o3 k' ?係C杯淘寶買連運費約HK$300 - n0 {. A1 F/ h! i3 z3 Y. B

加上透視喱士自然D; Q7 M+ F$ f1 J# h) o

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   / M0 N# r* r: W8 z: U+ C7 }
加上透視喱士自然D
- y7 T8 d( ~2 `- c; d306180
" Z: q  t) N8 M+ V3 c& w
幾錢
1 y6 D) ]0 y* j好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   1 |) l( }% `# e

" {; R6 I) f' B係C杯淘寶買連運費約HK$300
& \# |2 G( x  U306179
$ H3 d7 \* q2 ^( q5 z; |

; p& Q2 f- W7 B, o" V* d
( h  h6 `0 l' N300蚊咁平?2 t. ?% `3 `+ L; R/ y' b

) s7 d4 g% g/ ~  b" Q% b5 V似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   - Z" @5 V  @$ ^
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳* D. B& w8 {. P6 h; T: E
顏色很接近皮膚呀!
+ D( I3 Q5 U) a: K! b+ W' S
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色7 z& J  X. y) U5 T+ P

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
, r  Q6 K! x; f5 O4 E$ T5 `5 I
0 N5 M& u) i) l0 l: u9 I係C杯淘寶買連運費約HK$300 - b" w2 p# Q$ I3 R
1 q4 M) H0 q% y  S價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。% v$ D8 y" u/ T- W( S& ]

, C$ |/ Z" [6 b- m2 s% ]# a' r5 Y) O+ F

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
  |0 z3 \6 D0 K1 A7 t/ d: N. Y! p$ J$ u. S
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
  e/ S" T# I" X7 w% O) U, t306181
1 W* H' d/ M. h5 u

z' H& ^$ j/ @: X; L" x+ ^我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色/ P6 k6 w6 m2 W+ y7 g4 ~2 C3 G

3 d+ Y" U/ U, [  ^! ?; E8 P我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   6 }1 Q4 W9 Y! }5 L6 {! q! Z3 U
  T. P% h, V9 f: n
$ g5 h/ W1 ]6 k& e9 Q
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
6 Z6 g7 ~- }" W2 B. |
5 q, D6 {$ S: Y! \9 a3 a' ]我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
* W" [! R1 T' f* P1 a# v; Y6 E* a' Z5 _
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
  `" x7 {. P. b- _0 o

好靚,唔知重唔重呢