嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?
( n9 t- T+ y* B  H& _% ]& H' i* G  F! v% F" M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完
2 N2 K/ Z. q$ k& D而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走
" C3 u) l  m9 j之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   
: b1 q6 C& l/ |/ d攤晒出黎,應該已經俾人摷完
- u) ~$ C2 }4 J' j) F5 J: l而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
0 w+ p6 R4 O: \8 A2 T, T
感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   5 C( g* V9 J: M4 t& w
唔見有校服........
2 O) q1 X! X/ L3 |, C好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   
$ X# ?$ U7 a2 q. F) @0 b" x7 r 唔會 除左校服
7 d, l6 }( h; y: G0 R
校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   3 N+ v" E' w% ?2 z$ A" V
wow! 如果真是發現,先會全部拿走% A; B9 p" N: z) V* t7 E
之後再慢慢搵
6 i) d7 ]0 K% y& K如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   . ]; R+ u/ m' h3 S
呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
" Y5 ^: G& o' f
可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   / U9 B( Y. m( c) H% n( F9 s) i
突然扔晒d衫....
; K& h5 z2 x4 u% \只有兩個可能:. G1 P0 G  X2 \% i. N9 p  i
一係佢係cd,
( g7 a$ }9 }" r+ G一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   
& m0 N3 y. @. M! W/ _& N% c! g2 r
3 v5 p1 y7 V& S7 y' j3 n只有兩個可能:
( W2 j" O& [* x2 d一係佢係cd,6 J; n+ D8 T% f# S, A3 S$ l/ Y' l% A
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
5 a1 S  b: Z4 b7 v/ f或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   - \; p  l+ \  t2 V  ^, S3 X

: {5 v1 Y( l# T/ r2 s或者移民唔帶咁多衫都得掛?
, f: o2 E3 U6 i# J+ B; h
如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
4 `! q0 G0 _, R) Q6 j- @
* ?, Q$ q" c4 ?; p

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   
! I/ X' A; t. |% m
) e# }) s# l$ k如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
: s5 ^: h" A9 H# n( Y2 M3 y你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   6 M3 x6 F6 O& r
換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
4 l+ S1 K6 n. H8 g: a* f# y+ d' l9 V
0 Z/ e  b% S, M& y你都有咁多女裝?