嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
: r3 B! r" r; ^5 B" u) ^9 m; H
5 ?: B& E+ T" c6 c0 y4 l/ E無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
1 a7 c. q- C8 O: V- n  l! M一年前買過套不知名黃水手百五。
0 Y& p# E2 J: V" a! R. A我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
: y+ D7 |  M" ^- R  Z7 @
2 D; B( T2 J1 c+ j& c# l0 ]" p# r
但係有人話昌記都會問嘢架喎!' f% |, \+ [9 b6 l6 O. U( D
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
2 B3 D# T3 J/ v! e. o
" t8 d- K5 u+ ^: y
% v( j. \% a; r; `* l$ f" X但係有人話昌記都會問嘢架喎!
0 M8 {: U/ {: K) e: r" q; O我自已就未試過
% @- r- v" b  y6 r) |: l我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多! k  L1 s  C8 y  Q$ l3 u
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
4 y( ?$ u3 a' i; W/ V; l8 F
- o  ?. g& r8 q: h# {4 |. W7 s) L0 [
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
  @# {8 V& r% C( I我自已就未試過
" h9 O. O, F6 C9 U. @& l1 n, X, l- k* l4 Q
可能係問你麥野SIZE......1 s* Z3 d2 z& n/ c
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   + w  F: G. Y# J

4 ^2 Y& K6 n  t! v# ~$ _3 h# w
可能係問你麥野SIZE......
1 C2 c4 [, ~/ l* J; v- O1 {如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
5 g8 v0 T% u- O% m1 k% Y
" o. W7 T( y% U+ R( m8 D2 K我係金鑰都會比人問長問短" f% C) ?5 F+ S( f/ p* Y" C( Y6 l3 U
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   4 E3 c* u- X1 m8 `$ S) x

! B9 _$ p6 [6 q% t' Z
- e  G. `9 y3 C' i# m5 C但係有人話昌記都會問嘢架喎!
# {3 c* A2 m- f4 A  C- l我自已就未試過
$ A" A5 ^# F5 R  P* o, F1 Y無問喎!5 E9 f/ m' r, B& o8 H$ }" ?
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.2 T3 l, D! I: j2 ?8 d! B
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添." v6 t$ m% w& B& ?0 ^! {) V

. ]* c5 p* U! h3 j+ _' u[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
; P7 M5 D1 [* M. B+ n$ v# n* g" g  |; ~
無問喎!
) A" l: p: \: f( U/ i9 }走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.0 C4 I% i; V: Y8 O
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
* M, C' M" U' f) j& B, u* u8 o
8 v  g( {% A: B8 y6 C% M有人話昌記好招呼
& I; T, f$ x) |5 N: b/ ^6 r有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
8 u, F( i' K3 V& E4 x8 i( a' T; N! |- ^% K4 \4 w8 J

% n; }8 E4 F' R有人話昌記好招呼
- z6 |0 s: u  ?4 c有人話昌記好難買
5 T6 z7 V4 F$ p
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   1 B/ I7 A$ b% l4 [( x

1 |3 k8 m. m6 N) g% y我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
  {, ?9 H- n- e
, `, I4 A) r5 ]5 |, }以前我都有去昌記,唔難的
  R0 G; y+ y  c( ]9 Z! G) w但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
5 h9 ]. J: D( Z. t! x' G
9 d1 E  o3 M/ J) Y9 b4 N4 r+ Y  \( d' I" \  {$ g4 P* C  ]  `6 c, o
以前我都有去昌記,唔難的
9 L2 N' g8 T" ^% d  }) w) f; ~7 L% [但而家無去好多年,有人話會問
3 ?2 t' }% V# f0 \  Y1 x- i娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 - B0 ?' m, c2 y8 W3 m1 }- k
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題4 P# @9 M# ?5 q$ V. J4 ?# R1 h6 A4 y
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來+ ~! a& g/ D& W" K

& t- e% L9 \- |9 Z# {打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
5 ~% L( B7 e0 I: j. L4 l昌記根本就沒有買的問題
% a( a5 O; p# h: l6 P, n* R4 `  i只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
* W  W1 d+ H# v
; }! C4 D( r- K' u& `打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
, j- z/ W& }! G+ r
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
# e3 N6 v: R8 e% K沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
) o7 s* l- `1 K5 O自己母校最好feel呢!# G7 ^5 y2 q4 m/ i- L: H
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   ( v' T' C+ V6 E/ W4 L" R
Me 2' H- y. L$ J! u9 m- m$ m) ?
自己母校最好feel呢!
# N+ r4 [) Y5 X: ?0 q/ U不過我中意自己著
3 o/ `& L0 C/ W1 D* i3 E% X* x- S
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 9 [8 p% f+ F- C' M9 F
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊