嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖
7 M' [4 s9 W7 U; T; J7 T6 u38碼未拆包裝/僅曾檢查
# C4 t) f( t" i1 w; A( j/ R. i$190-CD點數5或以上者& j3 \5 k, J0 C- G
$200-有CD點數或有精華帖者
9 `( q* N* d0 `* F: I2 [7 p$250-正式註冊會員( N! \# N/ {7 o6 E( D0 v
$300-街客% i9 z/ F, i+ w" W

6 \( z' t) l" x1 J4 D( J' I, v8 A" K26/28/30碼
6 y) X7 {* w. B. \( L' t# Z$250-有CD點數或有精華帖者" m$ j5 ]) y# r6 b' c: T
$300-街客
( w% c, f- s: C
! q, I9 ?: M( Z% |$ ^9 p/ L4 j32/34/36碼% y$ R/ L( ~& ^* P5 W7 n8 j9 d
$300-有CD點數或有精華帖者
9 J. A8 K* G' s" J( l+ u$350-街客$ E  ~0 b- p/ u: T$ [7 d" X4 @
. N! l: l, d6 K/ l" ]7 P  W) b6 H
40/42碼
4 o+ G6 _$ X9 n3 V2 m' ]$350-有CD點數或有精華帖者- F9 k9 ]9 ?# d, v) G4 q3 T
$450-街客0 ?$ f6 T9 d$ V0 I) p3 b

3 Z' @5 N6 H! S請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)
) Z* A: V( N' x& \$ q9 L3 G4 B' w  Q! O( j先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30' w8 o& {* |# F
先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
" ]  p' P! P3 N5 B7 U. U4 A先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘) C9 R# C. B8 m" B8 j
$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)* Y- M* x, ?5 L& d
沙田/馬鞍山/顯田
* J% ~* p2 ~, @/ e" k- g! J4 w九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀' @. O, E/ V  y0 m: f, ^
將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士! y( W0 w2 j+ w0 T4 V
維園/摩利臣山/堅尼地城/西區
/ ^" A) p( b/ E: W2 X% R& j$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
5 g; E  ^$ `5 Q9 R$ U& \元朗/屯門/屯門西北/東涌5 n# T! i  L# j
" [4 n7 I/ A# |, A8 m' A: k
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)* c0 V) u/ K3 c5 G, O' U  C
有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算)
# |0 _' N4 m) d9 S4 r
" c& z: J% H: \: v2 Q+ F) n8 A+ p  k[ 本帖最後由 uniformx 於 2014-8-28 11:29 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
, p3 ?( R8 W% ~8 A9 s. d5 n7 x要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
! W( l+ k+ l# w3 M$ m' e5 j
/ G  E* w# e$ z5 {3 ~
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表
1 M( _- Q# {) M, n放多D相刺激下大家
- X) B: A5 I2 C- b8 D. J' H
3 X! t6 E7 S  a% X5 k% x. {
有興趣者已知款式如何0 D3 H) q" {3 z/ ~) I
最刺激......開學後自行到校門外等候9 f$ F6 e) d, F# L/ K
或者透過各種方法認識真實的同學
' r: A- ^' [% P% z# r6 T
- }$ Z, q, K/ h9 K2 b
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表* J! N4 `. A* J4 Q" Q$ [  h9 p. M
我想知點樣先有CD點數?
" P. V% p* c/ b2 ~2 w' A* ?
我想知點解你咁hihi
4 l2 h( j# b7 @# l已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問
/ U1 D+ L9 D! r- KCDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......1 D) Z6 T) H2 B! q
內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線# K! A$ H( f1 ~# d0 ~
...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
. G! y5 V8 ~+ r  ]1 HCD 點數的疑問請看這裡
8 B7 y: X9 S+ K5 f- |7 ]http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
; V, u' W3 @$ M/ C  V  m搵個好心人pm通知吓呢位會員
# K" h! V- E: J1 [因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到
+ c2 h# \8 d% X3 a& O(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇), I. f/ W) r' }( b4 Q% K9 L
對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!
' D; q& j! Z* }' [0 g; I(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)# S# _- k6 `% c+ Y. R. I9 S' X

9 R6 U& h: t$ B, }$ Z# E% {
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表3 @! H0 B7 s  O$ D5 D
除左呢件有沒有 玫瑰崗?
+ V, Q$ [* b) L沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思- F- L4 M2 J5 A9 U2 y: E# n9 B, }

, m2 n( }: @" r6 \睇相係為睇你係咪真係有咁多貨2 z- P: C/ }, }+ e
7 k0 X) N& x( ^3 k4 v8 k' R, v
同埋係咪火車橋貨而已
2 i1 g3 ?5 R/ ^3 A; R7 _3 W3 F) ]& A* b+ ?
冇問題我隨時落單都可以
) I" q8 f' r! s2 C5 r" Y! T9 u- [5 u* c

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表( c4 i0 }3 q7 H
唔明拆袋係咩意思
3 l6 }  c. W& I8 G% u) s睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
  T! I- c. ^1 Q/ T  D8 j" P同埋係咪火車橋貨而已
: R6 y9 y8 B% s, S* i; r冇問題我隨時落單都可以
9 H0 E; H% U$ h% ghttps://www.facebook.com/- f/ x9 j0 C( Y* L: i8 l9 M6 Y/ w6 q
photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
& x- `) q) M+ K5 W3 B8 Z# a手上有過百套女生校服: i7 W$ ]2 I0 _4 I7 o* T
我試過唔小心差啲比校服壓死....... N; H, [, N% n9 _' h3 V6 S3 T
真身用制服都近十套啦
0 t9 A! N, O% p4 Q/ L# L5 r睇你係咪真係落單要貨
) u) L7 y3 w+ d1 X& a8 w6 w而且最終能順利交收...
: G& U: M" S5 E. K' I+ P! X" o# }2 {1 ?% x4 N2 ]/ T, n! T  j
!!!再次提醒!!!0 t6 |! h8 D: s% w! X) j* G9 X
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
5 Q; W, c; _" x  o款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
# n: Z7 ?1 o  zBystander 走單
. C5 U, d5 `. z) C( x
: S5 {* E6 g$ C8 q: P) Y8 [睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
$ r; _- d( D2 \  a3 _& M  I( t
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
2 k, m2 e6 f% l
4 K% |8 B; s, }咁我點會放心落單+ ?; A% \% p! \% Q' z8 q7 |

% y+ x" ]" E" H; X" ]
" L4 t- u8 U( H9 RP.S. 未落單何來走單?
8 Y0 J. [3 k: l* I
  K5 f+ O/ D& D2 a; h: l+ a; p. E[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?, Q% A, L- N) J( ?7 c
(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)
# H% p( Q: T1 Q/ B$ r( R0 V4 ~* Y8 E之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……! `( {# _# g& M9 Y
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
; i  n$ f' @+ U7 Z. M. N, I" W  Z但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料
  ?( W9 Z- M! G! G6 A問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
' l$ N8 c+ Q7 A- `9 V8 q! s樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……1 x5 {7 W& K0 y/ R3 ~
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
3 G6 Z' m" A* c( i) j8 I64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大7 P2 q" `' ?9 S$ E  `
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造
7 x; x+ F3 M, R* \冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?  v5 u5 {1 U3 V. V
同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有- d2 x7 v8 k6 K) |1 G; F
一定係只有價單,有單先至有貨3 U; C% j6 v. [
邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
9 O" C& |& Z( n5 h條友真係無限上網∼上線無極限
3 ~! B9 n* i4 \, K) VOscar Nacy Niner!!!
3 i$ u* q4 u' Q  u; O9 t --- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--* m  l& N1 \5 w$ j4 B; F

" `( ?# i( h  q8 X/ k7 t/ X講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼, K1 x% C# C- H
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨
, k' Q1 w& t  [( ?/ g可能醒目到XXX48都keep 現貨
8 u8 P( v3 m4 l9 h: _但好肯定我冇keep
/ ^" D  Q: p; k7 j  f4 a3 _/ y% d' ~) i" k9 _* b( s
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表
2 `6 M4 O& ]& Y3 t睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
5 }( y7 Z8 {  d5 D/ N而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨6 R$ W7 J8 X/ A' i
咁我點會放心落單: Q7 N* E9 E) D5 y
P.S. 未落單何來走單?
) h# |2 s8 Q& }得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表% q# y# y8 U( D/ z/ i
唔明拆袋係咩意思/ ^: B# _+ K  N
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
# q- D  Q; w( I2 b4 S% I) A同埋係咪火車橋貨而已) \# r# G2 x  u$ Q
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!
; X2 ]! n, m1 d- m$ `4 _  m) a4 vhttps://www.facebook.com/
) a9 u* |8 O1 s- \/ u4 I0 h+ M
: V4 u! Q, C1 o/ L* r$ j) _photo.php?6 E% N  Y6 M6 ]
fbid=10152310267672361&/ e  z! [& l' M
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
( ~* p. _/ c( a$ c  |1 d. [9 t大家望住 Bystander
/ ?/ _2 V9 m1 `+ C9 \0 |睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份
5 _. y( K' X7 T5 o+ u* s) m! a8 X: ~' X
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表! e  d! Y5 u6 \) s/ |, b+ {, d6 W) _
你話我找數都冇我份4 w  I5 H. M  `2 ?4 r3 o* A
請問我應該點做好?
, |' R1 z+ W( N4 D  [  F7 I
7 A7 ~" i8 b5 J( ^想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買; Y; k7 e! l5 k, \; I
1 M6 T2 P1 g) n( f1 J/ t; }" O1 M
暫停寫入