嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人係夜貓子???

夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既..... 3 P" S  M8 e& g

% d/ }' S$ @) i我係夜貓LingLing ; S9 k! p: s+ B) X

7 ?3 M- e( R$ x! P2 A% Y* l其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:30 發表   
+ f" N; H9 _1 G" ^1 R夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既..... , M7 h* l% i: J7 S/ b4 W

0 p1 n: P8 d* ]; g  S# T: I我係夜貓LingLing
% ]/ Z& Q7 H2 V+ P% z' Q) V
/ r$ {* {4 b7 i! H. t0 Y0 S" e% r- G其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....
. w3 I$ s# M" D/ P! m
" G6 ~9 f- m& ~2 s0 w; l. i我係尼排先夜訓........

我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算

鍾意深夜既感覺, 覺得寧靜, 逍遙, 又冇壓力....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:35 發表   9 ~+ F, a9 y4 x5 ]
我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
0 C3 _; @! F6 I0 {
. l0 o" x% P- T$ m: ~" u失眠真係好慘....不過尼個forum真係好悶..

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:35 AM 發表   
) v; n3 e3 X5 o& U4 D- ?; _我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
; C# T& k0 Y+ f9 m7 u
$ L. M  x* s* q5 \9 S
詐病呢家野好易上癮....

都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:40 發表   2 ]) Z5 w! N3 X9 }
都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算
9 F$ B5 \% m. A# [" Q1 d3 P

( R/ u% Y' b, l5 ?( n9 d我唔想post相.....

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:39 發表   
& Q) w& y7 [: i* i
: j4 _! A, w, i4 P
; q4 M' e* [' M8 U& M, J詐病呢家野好易上癮....
, X6 X* B9 M* \( i7 p" s& u3 G
我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:43 發表   : |9 h( G9 K9 W3 |0 E
% Z# F9 l* R& J4 Z$ n5 ]
我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水
3 E0 k/ z8 ^3 l1 S  `" R! T, o. B

" Y( d$ ^" U$ r咁你d早休息..

訓唔著

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:50 發表   0 k3 N: O% U8 _, v$ r& z
訓唔著
7 E+ B/ i. `. B- ~, x+ h  Z% W7 O5 `. ]5 O

, k0 W, r% f( ^3 g7 s  k+ A8 A我地傾下計...

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:50 AM 發表   ! `) r1 _; \: u1 V; X5 U' L5 R
訓唔著
1 m3 G$ Y% v4 u! S" e$ n; k# a

" n. G7 j4 C! u1 ssend 個sms 請假, 跟住食粒感冒藥咪易訓d lor

我淨係想快d天光去睇醫生

lingling有冇相??

引用:
原帖由 kylie 於 26/3/2012 04:59 AM 發表   ! o$ f+ \5 p. a" C3 P9 a+ _: U
lingling有冇相??
+ ]( @; W, G' q1 r1 ?8 P9 E: E6 v1 N5 v: r+ o+ z) v! N0 b
有相, 不過點都唔會post

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 05:01 發表   
/ Q, z; \* j/ `2 S  n; W+ P( l. ^3 B/ G5 f  q- v- B2 d9 N! v

; u5 `: t6 N8 R4 s有相, 不過點都唔會post
+ L* n% j1 h& L: i7 a) O3 ~! g
6 F$ ^! X3 i- C+ {# i  L我想睇下~~~~

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-26 05:02 發表   
# F1 j& N8 c  B
/ y: e+ _3 j2 M
- k) ^0 r" g6 Y, f  O我想睇下~~~~
9 G, Y  N  Z1 X, I) E& X" p我都想睇下

impossible la, 我係點都唔會post既......(我亦唔會cd出街)) d: b6 `+ b. Q* g
1 B3 [3 f3 ~1 `% {- U9 M) a+ o
明知個社會又唔接受, cd對我黎講只係solely personal interest, 俾識既人睇到就真係大檸樂.....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 05:05 發表   " `/ d# C) _; T; i+ S
9 g4 e+ F! `+ h$ L- U( c
我都想睇下
: o2 p  G, z! q8 X8 c- p$ u& Q  A9 `$ A7 R& l
我都想睇下你..

最近訪問的版塊