嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我/ M; z2 P5 y! ?6 g5 _  n5 i" ]
$ D' w! [: m# g& {1 w
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
6 O' C2 _6 d& t2 Y我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
5 x6 o1 r* b& s* u- F
1 l8 o, @5 Q: `8 ?7 D) L
勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣
# M- K/ O( z/ T1 N& ?
2 u6 R3 u, K4 X- L0 y. L+ Z[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:41 編輯 ]

二手校服

底裙我都有賣
4 _% o# Q7 H" p4 b5 @1 J
% l+ `( A- ~- U3 b2 Y! j[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:42 編輯 ]

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   . H# R5 k0 R4 y9 I
之前你讀邊間先
" |5 m2 g8 i. q8 P3 |) }
; G+ f+ A& c6 s7 P% y; `% q我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   ) q, s: K6 ]/ n2 T3 M! d/ T% W
應該會對DGS校服更有興趣
5 e% B: w9 x- T$ _0 G
3 F! h. X% L! U- \% F5 b$ g& Y7 I5 C* C3 c% Z, _6 b
賣咗我點返學 ' x0 Z, J/ q/ V% p. N
但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
$ l# b8 P! }, i0 J6 j應該會對DGS校服更有興趣
9 f( x1 E8 t& G9 Q7 z  L

2 N. l% v4 Q. E/ u) Y5 k* g我諗呢度大部分都會想做DGS妹, N+ U7 H( O- L; o4 k! Z9 o4 o
我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   7 i) ?$ @& s: g9 h
幫讀者們買校章吖
* O$ I' `) \" XDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   
. J- K2 x" t/ ?' S/ `1 C8 R' ?
+ {- p$ D/ [4 J7 i" b) S2 W: Y; `! g6 V" b# A
我諗呢度大部分都會想做DGS妹7 \  P! @# C7 Y6 [  H' w
我自己都想
: r# M* ~4 R5 o
; U- O+ [% C" N, R9 j6 I2 m
2 x! S) \+ y1 l. c$ c唔係好明你哋心態5 H3 T3 ~( I/ o  J5 W
; M7 c& B6 K. U/ `; d% w( K" t3 D( j

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
; u) `0 R" B3 a' K6 M) }& \, h% J
: m7 m% T& U  ?7 \DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
3 I: H9 v0 C7 Z

6 ]# y* z  k- U* n6 @# w
7 R9 S- |0 g* ?1 N冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   8 L# H, Q/ n3 u4 L7 h4 Z9 o
any pics can see see?
' S! x9 @7 I6 Q/ M/ J' |( `9 J; {# E$ N

& j) E% |, B' y+ Q4 m你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   4 m  l4 s% K: ]7 F& y  ~
can see see
/ ]. f4 R) i/ \
$ X. c2 M9 B$ A& a6 S. Y/ l

T) u4 ?* f' z- C* |2 B你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
' \. T9 Z. q7 d  M& y9 _4 l$ J3 J7 t0 E0 U) O" }) G5 e/ h9 Y
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
' N; g1 s% w- V$ @" R5 E' T' K! U, |
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   ) ~; i9 E& |/ n
2 u( T3 ~6 q. }' W3 F4 K( A; F
7 L6 V! s. H* R7 Y0 q
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字