嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唉, 好難買鞋

唉, 好難買鞋

因為腳大,本身買男鞋都已經好難 (試過係專門店都搵唔到), 而家仲要想買女高跟鞋
8 |8 w6 S! n7 V' {) p尋日專門去深圳買, 但佢地最大都只有40~41, 我講左自己既SIZE俾佢地
. \, o: d; s# R
% u2 `+ W! E$ [9 z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上淘寶買啦~有D舖42,43都有得訂

馬莎啦

佢地有42-43,換季有時三四百蚊。

上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.+ O- X7 G8 T' `; z) t! D
http://www.endless.com

ageless咪有囉. f: Y. M# d1 Z/ t  f+ d. O
歐洲碼44碼=大陸44.5/45碼4 J+ H( E' O, b7 m8 S( I
再唔係訂做都得

去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.: z% w5 i2 v, u
/ |. W4 d8 f' k, X1 j5 U- b
要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.: d' N# ]( r/ ~
其次去馬莎,不過款式少

回復 4# samou 的帖子

wah. this site is good.

我宜家著梗us12碼。。。

引用:
原帖由 iamonheel 於 2012-4-1 14:27 發表   # H5 P; t% N' l# D/ Y
去深圳邊到呢, 一般東門嗰啲 size 好細, 37-8 碼到.7 h5 P+ j0 r4 x2 I; H

& i0 v* d" s3 b' w' Z8 o要大碼羅湖城 有一兩間會有, 不過都係 US 9-10 左右.
- W( z8 ]+ u- a: ~. `5 V% P+ K$ v) {5 _) h0 J; I3 R# c+ c8 A
東門啦,問完俾人笑

引用:
原帖由 ae111 於 2012-4-1 16:07 發表   
! ?2 U$ Q. E. D) x/ g上網買,我就在日本Yahoo Bid 的.* U, ?# C1 L- p
其次去馬莎,不過款式少
, e+ `/ W8 \/ e" A/ k7 I+ g
0 a' ^2 x* y; p+ n: ~貴唔貴架?點買到日本野?

引用:
原帖由 connye 於 2012-3-31 22:47 發表   # c  I3 @+ ^! p
佢地有42-43,換季有時三四百蚊。
0 [) U! e3 D; W* V
: d1 t  A: m" j' ?7 D9 K唔夠大啵

引用:
原帖由 samou 於 2012-3-31 23:04 發表   
: R' T- l9 @/ f上網買啦, endless做緊大減價, size好大都有.
' N" Z6 M2 F4 |* k& Chttp://www.endless.com
- Q$ \$ M: h5 a( P% D, f

/ G+ r5 m6 u8 ~我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-1 18:42 發表   3 m& B" b: g$ j9 Z+ j* z) y
3 d  y& R7 B# l  B  C2 T$ Z
8 o% l1 {& K' s; Z+ v
我見到都成幾百蚊對,仲要未計運費。。。
9 f; b- I( }$ a) G+ lhttp://www.endless.com0 j8 W4 Z% ^" `
8 w, S' d; L& q9 d: ?+ U4 ]
我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!
. k6 W6 L1 \; o8 o2 t3 `& l* r3 F& E, Z5 n! i4 ]. Q. c6 y

4 N# s4 X) J  \7 M/ w& t7 N" N6 }+ b[ 本帖最後由 samou 於 2012-4-2 13:00 編輯 ]

TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少

引用:
原帖由 samou 於 2012-4-2 12:29 發表   
4 F, |' m6 G, Y% P2 D# S6 `* S' m* U$ B% o8 F! b) v
http://www.endless.com& B. r/ p6 u2 }( ]" J$ L4 H& }
2 U, Q8 z) s' M5 o! U" L! p
我剛買了這對9號,而家好似免運費,質量一般!7 A; k7 }/ X# z- a' h! K
3 X% o5 e+ b) k, w; L
2 z3 B. c6 M/ Q& w3 U- y
因為made in China掛?8 }! e' T4 g; U: ~5 w* }( o
不過9碼半唔算大碼啦

引用:
原帖由 difference 於 2012-4-2 13:21 發表   7 N8 a5 _* m1 g2 r: ~* U+ @6 b
TB買過大碼鞋,應該吾難搵嘅,不過款少
+ a# g) D4 n$ p2 F2 `0 a

3 {$ D/ t; d$ ~1 a% h  @咩叫TB呀?

女裝鞋大隻好樣衰
/ c7 T) G0 U& C3 X走曬樣同男裝差唔多0 k& Y# k9 ^" _3 H3 z
好彩我仲係着36姐

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-4-2 23:01 發表   1 m/ O4 s; |9 a# x- H4 t

: [) |8 B) Q1 ^! |- p! `9 k' {- x1 P6 o7 w0 c9 `
因為made in China掛?
( K0 u4 W. O$ M9 ?$ @不過9碼半唔算大碼啦
. o9 o" G, }9 U0 \

6 a3 C0 K; _: y因為係高跟鞋, 9碼唔算好大, 佢最大有12碼!& h& u( ]% i$ J# ?2 M
當然係made in China啦!

着得齊先有CD嘅感覺