嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇入錯女廁既經驗

大家有冇入錯女廁既經驗

唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗
/ G- Z( |3 _( z; m. F我記得我初中時候有一次去酒樓
) [0 G8 P8 G- y! U! `" v" T當時著得好男仔% m% u, d" Z9 X) ]5 q1 W6 ^  P
- F  q; R. z5 @" S4 J) A+ Y
個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet* l+ {6 u9 R( `! e7 I+ f# s+ _
見到入面都係一格格6 B. D# t4 U  K- ?
仲唔醒覺發生咩事 / e  _; Y/ T4 h, V
去完出黎見到個太太一齊洗手
, h, {! L8 D) c  s! @佢望左我一陣,我先開始諗到咩事* U& `1 y* W- ~/ s4 P7 |
好彩佢又冇發覺d咩
. U4 U8 ?" j" d" {9 I( Z. G  v之後一出toilet門口個牌先知入錯
9 l3 [8 c5 P0 N3 A9 O) A/ y
8 P, ~7 T6 M" b- l5 x: J: B[ 本帖最後由 cindychan 於 2012-7-7 00:28 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...

引用:
原帖由 cindychan 於 2012-7-7 00:25 發表   
: X$ N0 E# s) \6 E% g- `唔知各位姐妹有冇試過呢個經驗
; O% c, q* i' w# O! V; `1 G. h! z我記得我初中時候有一次去酒樓
' H1 ?+ I/ @$ W9 {/ S: Z6 ]4 t當時著得好男仔
9 X$ l3 P9 ~4 U
! C: R* R( e8 f/ p個陣唔知係咪發夢定咩入左toilet# t* D- w: [& i4 @" |% z
見到入面都係一格格
0 }  Y3 N0 n5 K/ _% n仲唔醒覺發生咩事
$ w' d* n  C0 V1 L$ p* H' Z去完出黎見到個太太一齊洗手
8 z4 R3 T6 U0 W  @& h) L# O佢望 ...
$ x7 _5 W8 g6 O4 E她以為你是TB吧 XD

唔為意入錯了應該出返黎~~仲去埋廁所先出~~?被人發現報警拉你呀~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
9 _% f( S, y1 B我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
. y$ a* V9 R5 P2 W
haha...我都覺apm D 指示怪怪地,唔清楚。

我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2012-7-7 12:36 發表   
$ L: X0 O$ ]: ^5 `% o' p 我只係成日去完wc個時洗手d叔叔見到我成日以為入錯女廁...
3 Q/ p& X0 I8 J9 n& x1 T! B  h$ m# P( |; X4 Z! \8 y
我都試過一次, 果陣我仲係長長地頭髮, 起男廁內彎腰洗臉, 後面係門口, 個阿叔入泥見到我個背影即刻定一定, 望下門上面個男廁公仔先入泥.

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-7-7 01:25 發表   
+ f" x! W' [* ^, }, o3 U' P我果次係響apm... 果陣剛剛開, 一行到去廁所度就直行... 入左女廁... 見倒無尿兜就知行錯左... 好彩果陣好早, 無人... 早知就扮晒野入去啦...
, V$ m2 @5 U  j4 A, K$ g  J! R1 @( A! a2 a
我都係APM初開果段時間入錯 ,當時見好多人都入錯,慣咗男左女右格局
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-8 08:27 發表   
$ t5 m3 }1 _8 g6 f7 }穿女裝偽街時找不到殘厠去過一次
& D$ O- h- w1 P5 I1 w' j. M: D9 B
' ~) M# Y; ]$ t) ] becareful

最近訪問的版塊