嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。! O2 Z% A$ _/ N; y; x# P1 r' u: P
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
! ?0 S% ~$ ]  r# Y去九龍灣買會好小人
, b5 A; E: X  b  k; A2 a! X" U+ D: G# }" ^" C  A6 |
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭* K$ ?- j9 x2 `  }5 p; f
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   7 z7 [9 j5 m! K6 x3 [
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
+ V, r$ b( y9 R5 o+ V) o
4 z( a8 z4 J1 `) T0 o只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 " {2 ^( m4 Q. u0 t# p# ?7 C: _/ j
但任唔理佢地照自己去買就得 !!
" D! u: a5 m, B, r: _& \" aCD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
. T6 C# {7 k( _* `/ s/ Z唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時
( W8 q* b' ?, [$ f! Q! E& b& H你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
- h' l9 F2 x' b; m* \# b% R+ l0 P受中國傳統封閉思想影響,
. {/ b9 G8 o# [: N係外國冇乜呢D情況,
4 o5 n. H' C8 E% c) W' w  n但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   
8 X; y/ E$ w. S5 P0 C: V係香港人食古不化姐,
2 V" h6 K) v/ w受中國傳統封閉思想影響,
# p2 K1 V8 N& T8 x2 T係外國冇乜呢D情況,
: x# W5 o: v* ?* }4 Q7 V但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
! M* ~( d: }& e- N5 J
, i7 o7 [: j# C0 w; {$ f+ e7 `" X
yeah.  Only HK will have this.  m. [4 Z: C9 R  R9 K
& k' s  b2 {2 p
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
8 F' u" t8 @; \! R; r想買時
& `# W3 v% _. ~7 B: Z7 O你已然唔理其他人眼光
$ k# y" z6 `; ~# z9 ?" J

s6 Y3 |0 x: w/ r5 e' E/ {( l係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
; @* _: E6 m7 ]% Q( M; c! n
# D& j( g* I7 s* g6 s; Y* n% X/ i: u, O" q
係…我入得去都唔理得咁多
0 p& y9 m( }5 K6 v" c8 v
$ R/ K5 O# Q( m7 I

0 ^' v& `" R- B同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   
, [% l% |' t  q6 L! {( ~# E: Q' j+ Z  Y# a

: }$ Q4 h* k  {9 O7 X2 }. ^1 O" \: e1 [( H" \7 ?- N
同意!
; m6 w# g1 i$ @6 w; c) P6 Q, M但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   1 P" Q4 C. ^0 r2 S" O4 m! A
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
! o$ a. v, ?$ A0 }  k𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
: [% ]8 p* n3 X3 c/ c5 O男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
/ [, j9 T' L9 @3 o; w8 G+ b! I更何況是挑選女內衣褲,, @% @, w+ t' L$ B, I# d! A3 Z
如果妳對自己裝扮有自信,
4 D7 e9 M2 s# R) F- f& z" t5 ~著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊