嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

兩側 CD 點滴

兩側 CD 點滴

1.  知道家人會岀外兩星期。本以為也可以玩 cd 兩星期。是全天那種。人算不如天算,最後只得一天玩。6 |: x# ~2 z8 s* @3 Q; J

" f' R5 j* W+ X2. 拍了相,已經 delete 了,但吾小心開了 recent delete box (iphone) . 比女見到。由於面用手機擋了,只拍了面型及頭髮。好彩她以為是其他親戚 (scare)
2 X+ ^. T5 H) j3 m( Q$ {0 K5 P+ S' K* q9 C# f
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
覺得好的就按一下感謝吧~~
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# misslady 的帖子

千萬不可給家人,和女友知道

小心呀。 看到便麻煩喇。

引用:
原帖由 joey221 於 2018-7-18 20:07 發表   
5 F8 q& U$ F, H9 A5 U1 j千萬不可給家人,和女友知道
1 l, l/ A9 Z/ q

8 E0 K( d  X5 u5 Q9 z9 s5 }' Z只是太不小心。
享受 一分一秒的 CD

無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知

其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。

引用:
原帖由 chowman 於 2018-7-18 23:15 發表   . O0 \4 Z) O# i* j2 X0 H3 J
無錯,次次cd都要好小心唔俾人知,我都試過俾賓妹姐姐見到我收埋女裝衫裙,好彩佢當睇唔到,屋企人都唔知
% R0 z6 F7 x2 U

8 C) b; Q4 q% V. C應該吾會報吋的。
享受 一分一秒的 CD

好可惜....兩星期變1日

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-7-18 23:23 發表   
/ L9 t# S) e4 Q, g( ~7 f其實好羨慕另一半能接受既情侶,如果能夠一齊玩既就更難得。
3 Q  }' I! g( n: _3 _$ P
+ Q& _+ j. P3 y, \0 k) h# x8 o
只有一個 wish
享受 一分一秒的 CD

Need to be very careful!

如何將相片永久delete呢(在安卓机)

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-7-19 10:30 發表   2 x; E$ C) B. R. K
如何將相片永久delete呢(在安卓机)
) L2 r. i: z  a  J" R$ G我都好想知

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-7-19 12:53 發表   & h; ]* N; `+ Y% o# b

! D' l* {' \: z& r$ \' H- q我都好想知
5 y0 R/ S$ F7 `1 a+ P2 @

+ g8 y7 V) ~$ o: r6 z8 M這個應該 問其他 group
享受 一分一秒的 CD

回復 1# misslady 的帖子

最弊俾屋企人知道,同齡都仲好
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2018-7-19 00:19 發表   # Y, ?3 x* Z5 ~# f

8 o* x6 X6 i& `1 ^, ^  n
& \7 D% g! T( C& |$ v+ o6 ]應該吾會報吋的。
1 o! M" T9 D- T  _; \* x我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂

安全第一,珍惜生命

引用:
原帖由 password 於 2018-7-19 22:38 發表   
( F9 |% d- j* c7 X% g) C: |安全第一,珍惜生命
7 I* d, @/ e$ P% A8 s% f
+ c4 I) k* p$ V9 d* N
Wow....looks CD be found is really bad.
享受 一分一秒的 CD

要小心小心

引用:
原帖由 Marie0749 於 2018-7-19 18:50 發表   
2 c. @- x0 \; v/ b
5 N- P" O1 [  p: u' p我屋企姐姐試過報寸,屋企人炒大鍋我啲CD嘢冇哂
- @8 S8 c9 m7 g) A, u
& ^8 L, A" T; {( C& D" }" m( b
個姐姐,吾知那個是老闆!
; \9 Q- ^( U& m, q( @6 _. b9 p
$ s3 }$ b! T0 F; \( c報寸$ f  Y' T5 R# I# J: r2 @: e) F
* C5 u5 H( d$ u2 ^7 C- n
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 14:41 發表   
! I# y, Q" @6 q4 A
4 `8 ~2 B% j& L& W& W& |9 V* }/ ?) T# h4 H3 T1 ]; d+ z5 S
個姐姐,吾知那個是老闆!
, B: j% a: l7 E
7 {+ ]2 U. F& i8 d報寸
/ r9 d' _; A+ U6 S6 d7 f姐姐唸,madam 先係老闆:-)
情色免問,謝謝。

最近訪問的版塊