嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
; L' t$ O& a5 C/ [8 S每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
1 ^; F3 @$ F! w" @
4 [" S: q6 H' [5 D3 E: u* ?4 E
LoveCDBB.   I also miss you.   
( y6 |6 w: \) h) r2 X" L" ^
" ?. ^& |- z2 }$ f3 m& `$ [Recently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?
/ I" y" c6 ^0 _  B: m  i- u論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
7 l! S4 ~; W% T每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
2 {1 @! {* o& n, C
0 f% Z% z' y, [4 q6 M& }$ s+ E是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表     r- _6 u4 E1 x5 P+ m6 Z8 q  g
邊個禁正阿?
6 F% F5 n6 e  J! B2 ]8 _論壇id分享下 超級好奇囉XDD
* m$ I% O/ s3 X. j

% y0 m  X8 Z# N0 @/ X我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
$ E5 y, H, G, F- u+ c5 n5 b$ [8 P& t: N

4 k$ O6 v; h: ]0 A4 r我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
% d4 j# ]- b- _6 `. [, V( e. c" p( @0 Y+ C( w
但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊
  R7 y2 }& n& M* z" e
' q& G% G. x% l+ ?
) D$ a) ]# S$ n" i/ d+ K. e[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:10 編輯 ]

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   1 u6 ^& Y5 y" g/ p& w. @
+ o+ x$ i: a  p4 T0 D

- ?# y# ?& N2 B6 V2 k6 I* @* D4 t我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
. [; f# y3 |* J! V9 o分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,
( s, C  [# y! d' V$ W. U7 E- q( `! E8 d2 F9 z
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   
$ u% D* u& }. U7 n2 m4 \好一個痴心男的愛的宣言啊
8 m( H3 e' ]6 r* K$ x
$ v. O# M7 W1 F9 q, M. A
, G* w( B& A5 n8 {, ~$ A7 v+ Z
可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   
8 k# l$ d! N$ \' J4 ^; cLovecdBB,
" O# k9 b2 P0 g& s# T# O& n
& a  R) m- d: t6 [; H& P) z: M: ]# a人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
8 h9 a6 M% l6 b. U7 K. w0 w1 O1 N3 l# F1 J4 o! @% K
你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   7 Q- y( M1 V' w. F
# q$ F* q$ w7 |% {' U0 s
7 m: U1 v) y1 c$ ~$ @8 g
但你,不是 cd ?
" f/ r. Q. \9 |9 w: H1 U* H2 T* T- a& i4 W3 P
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   
! b4 N2 {" L4 J5 ^  S4 D# ?4 l  P6 [4 `! U

3 m5 Y& d( P" ]; U3 o我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
( S5 w# @& h3 x
0 B0 t  I( q( t
啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。
' I: B) w. L9 F) H% N7 l+ z2 e3 U" W' g' D* x2 t. a9 m( Z
我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?' f7 k; \' L& z5 l; F

/ ]7 D4 @  y' t/ @; w8 Q我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。
9 h! u1 G6 }- I* k* _( z. O/ I+ W! @* H& q3 \- a. p
你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。" V/ p  W; e; r% T- J2 ?+ U- p+ S/ Q
2 f) x: E: n3 M( {% X9 _3 c/ o
我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。
8 M+ {; m) }. z5 V
& L2 y9 q/ h. C0 Z2 V* `3 S4 _你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?
, i* Z, [% h$ T0 j, i7 t
; q+ T9 W& @  Y* c- A' L9 v[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 01:37 編輯 ]

最近訪問的版塊