嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
$ y! E! u( l! T; H$ s! ^+ H25/170/80(唔記得幾)
+ ^8 ]# U: h6 D& I0 {不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
" T0 h; r& ^. U! z有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   0 \! S/ }1 W0 G7 _5 ]
想知道為何不找直女,而要找CD?
7 z6 K0 @7 E% D5 z! j如果想知可以pm我wechat傾下$ d) u9 g- X) @" |2 [- `9 e
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   + z5 P; U- O6 b2 |+ f, u
肥仔直男想識CD# i" i* Q* c6 Y) x( Z: ]: _# X; }. [
25/170/80(唔記得幾), b$ P" c" v8 J  F; w& W3 U; |
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥/ v7 [; `+ i& l2 a: Z
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
" H7 w' I5 p" y& I$ ?4 l+ @其實你是GAY
( @3 |. u4 j1 x# G" `5 q7 l只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
  s' ^" g# R$ X0 X: f% [. e- @  t# ^: a4 _  w' F. O9 V) Q
其實你是GAY" j5 D" v- z/ o! ?
只有GAY先鐘意同有J之女玩
% |6 H* Y. w* K& y8 w$ @
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
% M3 Q7 E1 X* d" M( b肥仔直男想識CD
- u' ^: `( P3 T  T. I. Y25/170/80(唔記得幾), }/ z* f# R# b& o* D( w
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥5 o3 Q3 F0 }2 X
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
! P0 U. k" j; X6 u( G2 Z. w
9 q0 }; B, Z, e% j4 M
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
! o) n! @3 i9 T7 d7 |) m3 `
% L! v1 m, F2 q" a+ _0 W2 h& U! `2 R" Q9 z7 H$ _  u
給予我高根鞋你看
: t0 H% u) R& y( N. `7 Q# H淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   - t6 X! m# W( G. O% r

* u1 B0 S9 ]( D' {" m淨紅色有點單調
8 {3 B, f# |3 H5 V; X  Q/ |2 n# @
: Q7 _( O( [+ n# x) W/ N
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
7 J% I, c' D- E! _* ^% C, H4 n0 v9 a' j% v* z' v1 w$ }- w' X) E$ X/ j

/ O8 [3 g2 j# c9 F# J看另一隻
2 l  h- @5 K3 W# V7 d) R
其實我對高根鞋興趣不大
. |/ U$ L0 K3 b5 a- k1 {6 k反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
% ^5 M* Q8 `4 _, ]5 A2 i% ~) q: }
& K6 V9 e' @5 E' k' e# b其實我對高根鞋興趣不大
7 X1 T. [/ i( Q' t反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
# c5 J1 w$ c( C" T9 K7 _1 P$ E5 T

& U8 {7 E( j' O+ C% a# f; V- J0 g我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
! X  h9 p& ^. X1 a& z  }+ [" j! r( {

& V1 n% `' i/ D/ p6 x7 _我脫了絲襪
5 x1 Q' B/ l7 @# A$ l
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
# d! e  l: y/ j% Z& q& o) e! B/ t( @
' ?) H9 M8 h/ K0 `! w6 U5 c9 x8 W大脾好性感喎,睇落白白滑滑
1 ~, H; }2 v* }2 B7 j9 _& p4 R2 [- j9 U3 N0 _: L; }# U
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
5 j5 g* W' }$ V! L1 j5 P& l3 [$ p8 q6 ?, [: H

% _/ k! \* [9 H$ R# U7 r8 O我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
, A$ j" j, u1 N) W我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
. Q& c% W, I2 ~7 m1 r+ Y已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
& Z+ f% E! M4 z$ {2 V/ W
) d4 b4 m* C4 x; i6 y  R' p# R我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
% e+ T& ^2 N8 o" L已經係最性感
# k! }9 a0 G& p$ ~
% h! ^7 q; C/ x
我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   & [, m/ a; J9 a, Q+ B- x$ w
我也有同感
. @' F$ l. B' @2 L. I6 T

/ W6 d# W  |* a看看我腿