嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
2 a5 }8 T; f, r) i. Z有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
5 R( M7 ~2 H& W' F5 T

p" L5 p* ^" F+ ?8 [( U我年紀比你大呀0 Q- @1 k8 K9 V6 c. Z
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   ' L+ _1 x1 F. ?2 x

Z: ?1 {6 H  ~- P, A& E: ~  @) O' K6 A" D+ i
我年紀比你大呀
1 y- G3 D" `. s& o& N你喜歡三十多女人?
9 I  P1 j7 [  F6 U+ U鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   " n5 w3 ^8 l  o
3 s/ d" G- X: C( @
鍾意呀∼
" _7 Z  m4 K$ A* `: B3 n* S  [. p: r

+ L) b  ?, t6 `你喜歡看本小姐穿著
- t/ C# x( m7 C5 G. |3 h貼身裙
- y1 s" I6 l4 q( f,睡衣,
- \" A: ^5 J4 Y" x4 h. e8 y, }休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   1 E- O% Q. _# T* h( g. z
有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
" A5 y: x4 W( e

/ ^. L0 x; A! Y7 V我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   # G0 L$ Q% a  }1 n5 w' D- j. a& s% Y
4 @! V1 @, Z2 R, i; S3 A
+ I2 f# I" `' \/ c  A6 I1 ?
我這樣打扮喜歡?
6 l/ w% K2 N2 c( h5 Z射爆你

情人就pmed ! c1 x0 Y; Q; j/ e. j8 J
SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
, A7 }+ D2 H7 f, o1 ~# o1 C我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩* F/ {( W) r# U! t: u
你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
( f4 I4 x" u: O8 qWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
& S: L) @+ e7 _$ e; }# e  h8 K
$ v8 J8 I. X& M( O! z射爆你
1 X7 Q3 L$ H8 W* |) ?3 o* \8 V
# D+ R% k2 r$ S7 M; G# G& B: A9 b6 I
想要射在我那裡?

最近訪問的版塊