嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
; j4 a5 d* P2 B2 k亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
, F2 P) {/ U2 N0 E9 B' S0 E+ P本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 8 X( n3 S( y& d+ c% u1 J& I* E: Y- A
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
8 p) q. B/ r/ Z) d# a, j' \( t2 P" H& d) f6 ~- f* s
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
' n0 E0 W) X. r9 A# @% m(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區  ]7 ]% U1 h# L& i( n! s# r( n* N" \
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
* k! _: ^1 }& H$ e1 D4 X幻想有可能成真.............
' X4 o0 w6 b3 s+ N
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
3 a. q( @2 L6 k, f" ~! s' y) f, a6 g, m# E

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
8 G2 J. N1 n2 m: d# [1 e$ X1 U) Y& L* e, P+ \
: s5 m( s' Q! q& F
我也有幻想,被輪姦
7 S2 ]# `- ]% U, p我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   # ^. z: `' v! r5 P
咁你想點呀? 出post在交友區3 W, ~8 `, |9 k$ e2 j" E  w
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
+ x6 m; ~& X9 K2 Z# e0 P* S7 i
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.2 o1 ~4 i, [8 s3 C- V
7 e% t( E4 H. [, l+ [2 T" m
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..3 x2 N, @0 ^8 t- X4 X- \' Y7 B
/ y/ [9 |) \2 q! S  }& {2 O
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?7 p( u/ T! s" P6 I
3 e' Y% x8 t6 b7 I+ I7 [0 \
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   / N+ I1 E) n' O- V; |0 U: v( ?

0 b7 J3 m9 d1 J8 v6 E其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
! g9 O. F0 Z: ^3 L' g$ y/ v
! E* Q& `3 j; D以前我都係咁: o/ B3 Z, |. q6 ~
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
8 _* x4 @1 K+ d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style/ }  d  l. [& D) x8 d% a
6 g8 O4 b7 j$ o1 E8 R% L5 K

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
8 o: `5 Z* Z0 ~& H% y$ g- O$ ~* u+ F. l* K; ^
我常常都有咁幻想架 好有feel
5 T7 g6 Y  y' c9 ~* Y
& M% I3 K" r) ~0 Z0 ?9 y( }喜歡女生這樣穿
/ H' Z' ~0 T" W3 X0 ahttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
9 ]( P% D; a0 _1 Y, m
; ]* j$ Z; r4 a( h, C( @; W
* [! c# w) j2 n以前我都係咁
% V- w/ R3 s9 J1 W! e4 ?後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 : G& I# E8 e/ D: X% ]' r! F
% m4 a2 M& i' [; c7 J
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   & |$ U. B$ c# q8 f2 x
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
3 I$ L7 ?1 O8 ^: Y. r% w9 n同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
1 f4 ]5 Z' A& f  A1 B. v
# @  j$ _; b- W% r$ Z4 V
3 O) D$ I$ l3 D' O喜歡女生這樣穿3 J$ U8 k0 b* ?0 w- V6 a
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
/ f) I5 o/ ^& \6 M+ O
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
8 K- F: `" I3 m$ \; g% V( @/ O' J9 O. O7 [
戀戀點數唔夠睇唔到
+ r  _* D3 G" J8 c( o3 q+ h- a6 S
+ j3 `" g. g0 K: D5 ]現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊