嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,$ R: _4 U. l7 X: u( W
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
6 T" [+ t$ l! l一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,- H5 Q9 d; y1 H+ |; O
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
, L, o4 ]" c% q7 @; |也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,# Z1 B0 G( t* C7 J3 R8 ~
之後有什麼新的感想再上來說說…, b2 |1 I* C) E" n7 C

: T/ w" ]% @& x; }( W
! \$ W0 h, H+ y. F
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
" J& V! l0 A3 x* S2 J* }3 Y4 z期待妹妹穿上

是 T 檔的?' G8 ~* \' O$ s. \% `3 W( T# i

4 [" {! h. |# i: L+ {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   : I: S" m, u4 H. C
是 T 檔的?
, P0 }/ e1 }; I$ X5 N  o# P! Z2 V. G) Y. E
(o^^o)
7 q" @2 v* y: L是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   7 k4 v. K( Q# _5 r
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
9 m6 K3 C' _& z6 g0 a2 t
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,: D$ M, X3 V( R+ z) V2 I
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
' B8 E$ s4 U( p. Y9 P! u這種光澤真的很漂亮,$ u; u" h* C9 I6 H  K* K' v# j2 ?
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
* ^& q, j1 R6 h. ~- c* I沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
1 k( z! K& V- u7 k1 `# {- L; S即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
1 x- }: r! y2 x, ~* G% R( J7 E日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
6 z3 v) b- b  V5 J/ ]9 x( B謝謝。* ?% H' n: U) `1 t; F, z* j4 Y

3 O, J8 b9 R8 T+ _$ \* G7 e4 z. Z: v

: ~& V0 }3 O4 G* ~. Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
+ `( I/ C& P% a% {) \, J6 J1 c
& \4 ]8 _6 Y3 v, y' Y世界各地的價格都不同,人民幣約250元
: m, n) b4 p* a% m9 }! _1 h4 y8 Q& X' }; V' `& S
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   / K8 _) O( M5 A% ^: s. j
今天在室內穿了一天,
$ r- D" e3 A. v在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,% a6 K7 A, B3 o0 @9 P
這種光澤真的很漂亮,4 u8 v9 S" f3 j  U, v4 g
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,) \" q+ I6 E' X- N# k
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
  Z: Z" D5 u8 s! ?3 a即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
9 t5 b8 N% z$ g1 p7 r日後還會再買Wolford其他 ...
  _: q% s6 ^2 [3 ~. ^2 @+ M+ t0 f太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!+ M# h  ]! w# m. H  `2 |( y
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   - y" m* Z' @) |* N; U. ]( {) u
, j1 b3 K0 K# o7 V* l6 Q! X
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
# y/ h, m+ d( S" M& j我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
% }9 g7 w2 G; f' o4 _+ }0 |的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
6 B1 k# }# R4 K
% q- o7 {& `! S% S[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
* J0 X5 b! d# E# W" D; t% i+ n  ^) i/ D+ Y
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
0 v2 ~! Q2 B6 a我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
$ `4 `/ F7 Z" z
$ l; J, a, K* v
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.4 }4 [# y0 V) Z4 n3 n9 e$ M- O

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
: X' u- P( c, g9 Z' Y4 z5 ^" x: [# E+ J  ?( Y8 G' h, V9 P
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子& V! D& e, e: T. E* P
0 S, K; g1 t5 X0 M3 F
你意思係街頭定屋企?  J6 a% v/ d" j& q1 I" Z' R

1 L/ B2 k7 P* f1 n6 Y! k& D+ p$ K[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]