嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家$ m  ~( e  z9 @8 A
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?) D; ^+ ~- X9 p$ w# m( `+ a( f  d1 c
同埋玩幾耐時間?
3 z/ b) `! N3 i' w7 J
* S; i* e3 M# v" S* R[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   ; R6 [. \1 P1 v- P& W
未玩過喎!乜好好玩架咩?
4 y( I3 A: `6 n( E* {" t% Y

+ ?6 a. _& d: X! n9 L, G可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
  M# ~: c; P( j$ C1 j: C! a" ?) J: a( U

2 j" Q" L0 a' p' E, F可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
( w7 {& B5 l# O( l  c
2 o0 u2 Q5 J+ o& R我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   & l. S" Y) {. }* [" J) a

) F" l; Z% L1 h. l! M0 P: r
' y! K% @0 s/ c3 F% D我亦很想得到女性高潮⋯⋯
. n4 b9 I4 G) G7 `' v* e/ N0 T6 K6 D) Y3 ]! ^% X7 I
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!! T4 T& N" w6 o# N

原來咁多人未玩過!' `" u- b  [% o5 c% [" |$ _7 {
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   8 I! K7 t1 j4 J* ~
* r) ]. U/ ?3 B1 D

1 r1 d9 y, p# z  D1 }& o0 I. U乜你唔係好有經驗?!
2 S) Q8 h, c1 W
# A* e" F* n* }! }. ]9 u
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   ' N, u4 w& b4 _% z

$ ^. s9 m1 r: Q% _9 Z$ f! M5 c5 I( O0 u
不會每次也得到女性連續高潮
; X3 b3 ]- S" Q
! \+ f' ]/ }& ~9 o( j
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
" o4 ]! J2 O; p, q0 @1 t都要到虛脫無力才肯罷休
4 R) c  a* n) Q4 c& A
; E' ~* o$ K+ g玩幾耐先會虛脫無力?/ O4 d- i" `: B6 Q* Y, N+ U% B) E
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
% |" {8 ?: Q5 b" g' p. U- v% S5 t$ q+ A
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?: \/ o) n  i) e
8 k4 I. Q- _: H! I2 U$ }4 W& d

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   + K) X) @: C  f" U$ @' n
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
% ^: ~' i* q5 D7 T( [/ b* M% T
4 R, R* }) E+ }$ u7 S你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   0 Y$ V/ t: e1 S3 a! V" B, R" M& h, o
/ r1 A- K, M9 l+ S+ B+ B

8 Z' I$ d2 f. U: B4 F$ C3 S似乎想享受都係有D難度
% F: Q- S! s% _5 x! H& u
! U0 Z/ _3 p8 N2 F  ^- P3 B: c看看我的玩物
$ [: e2 f/ z+ d8 c# W. Mhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html3 u( d8 O, ~5 D" Q) Y+ b
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   8 F, E+ i0 b6 p( D$ _1 G
5 t0 }, l# S$ F, E' n# T3 x9 x- U
" u. z4 K0 j, V4 V+ O8 ~* t! B
看看我的玩物! ^3 P! V3 G3 D2 |- |% B% }7 ]) D
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html& U6 a; Q2 [  m; p# e
很多時只有快感⋯⋯
* x) _4 [6 p  _) r6 u6 X% z
0 d' O3 o. M. a
我果支都有震動
9 w: ~: O. ^0 W9 K3 A% ^: h# `遲D開發成功想買搖控玩具出街玩" c. }/ L8 `  }( r, s/ \& @  ?
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
/ _, P! R2 b% E- g2 G平又有貴又有, Y/ g3 k3 D, u6 U1 w
2 Z+ d2 Y' g- j8 n4 c) r& `4 R
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
" N' h1 A1 V2 l! I" }乜類型都用過哂( c  |* K: A2 T5 z6 S
平又有貴又有! e/ x: u( V4 v+ C% \1 r
7 F" F8 u) o, F: }' K# S  n3 ?
係未試過炮機
, A( d9 I/ \$ Q0 ], {, f+ z# o

: _4 q8 l. |/ ~7 S) u去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊