嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   6 B- R9 w9 |; {& T
+ R, o: H) {; J2 k: Z
穿上身影下相2 q, i; q3 x) M6 n( K  G/ B) _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   6 N$ q7 {. H0 w+ B. G: ]! |$ E( A+ w, Q
; ?1 W6 L0 X+ D! n8 N
3 b  e8 ?3 h" k2 G2 v% }. a' \我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!, P2 `( a7 M" {- t$ P, R' Y+ ]( w
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。  N0 p) A( t/ B1 ~
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳" h3 f1 T1 Y  s
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
# V8 H. B; O9 {  I4 |! P好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
+ U0 `  `& g. x1 |想睇埋近頸的一部分。
$ w2 a: X0 ]: _& m係C杯淘寶買連運費約HK$300 ( s4 W  j& j( l* j' y$ {$ W

加上透視喱士自然D$ ^5 Z. F1 G1 w/ U" S( U' M9 l

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   6 A5 X- M# J% A$ x8 r  D
加上透視喱士自然D: t2 g1 A3 H' v  v$ q/ h
( _8 t/ L; G8 Y2 R幾錢8 [+ T* J( v2 s; y  L5 ^' x
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   : `* o. r6 b- X; P- r
/ `3 u( e9 ^, o
係C杯淘寶買連運費約HK$300
, \1 J- }; Q/ ^* Y- v& r6 C/ h306179
, `) b7 R- L( b, O3 V; B
5 H* |" G3 M0 _1 X# o" b4 ?

4 o  ]5 C0 ^5 U3 o; X3 ], q1 P300蚊咁平?
% U. D& A9 e7 \2 B' O
! s: ?3 f2 t: B, M8 f7 m" f! N$ v似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   , ~6 N3 f' ?  b7 L) Z9 P
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
2 l1 Q6 y2 v; Q3 l  G顏色很接近皮膚呀!
0 v9 f. f. \/ n: S有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色1 i4 K- f' b, G  W4 a5 P

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
0 Z; g8 s& Y! |# x
1 {2 U! O4 X* E+ V係C杯淘寶買連運費約HK$300 / U) S" P% S# B. d8 @
5 o* R0 E7 T; [1 C價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。& X/ X; `! U0 C; I3 u- P
; Y9 P9 ?9 f6 [. g

$ W; q, D# K' V: z3 N+ y$ Z[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
# q( P4 X% B* \7 ?" C7 f' U. t, c5 s2 N2 I# k
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
+ x) [8 W6 x/ O) z306181
- E6 m- l# S- ~' \  j- v+ G

! _; T2 o  C2 V2 H0 J5 `. v/ R我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色( J# y' D* `% U+ i7 Y
" R- d- k; V; T! H7 P/ H% V
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   4 [6 @1 ]0 X" |' ^: E' {6 X0 {( P

& K2 F4 _3 Y! [1 u8 f$ j+ t0 S( `* c; K( e  y
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
7 ^. m1 f. Z1 i. H! n7 x) Z% o7 C# v# M6 |
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
  m# N( ]9 d( |8 [

* f2 v; S) \7 r我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!( N) b& h) R0 P% K1 o. H

好靚,唔知重唔重呢