嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根5 r# [& N$ y* }* Z  s7 N
外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋 ; R+ c( n% F/ l& t: d* P" U% G
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
6 C( M% v1 a! K" Y  f很好看的高跟鞋
- B, z0 Z. R  ?請問是在那裡買的?
2 R/ X- w1 I) p/ n" u. D9 f: k

2 {+ R# L; k5 |+ Y' j- o: E淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   1 X4 X$ ~+ w! L* U  W& {
40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
( `$ ^& R' O! Q* B/ @, {8 v

/ a; U0 s" s! [; Q! S如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   
! ~* Y9 H. u$ S& c( J請問有連結嗎?
) }- _) D' W- }( t' d" l+ y5 z+ B5 O! s/ G4 c$ a0 H3 x- ~$ ^
每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   
  W2 G2 ^+ _2 r6 a2 d# k' t: m$ q' y1 L1 P0 V+ T1 Y9 k

' |3 ?6 j- m2 G5 K3 X2 H& ?如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
) j6 s. u9 G# E; X5 f4 a4 j1 q
  t0 `5 D- e1 ^) o7 y我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,+ }2 C9 ^" f$ _, v/ @

0 v3 I3 @: b2 ]! N& s3 ?40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
% h8 `# s. w: d4 {  G; z; e. v" f2 w( V% u. m
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,5 {: t2 F! w. Y

" N" A) F& }, n" I& g/ [% Z. n不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢2 e. H$ Z2 z: o
4 c& z6 S4 N4 H% X  Z- ~
===========================題外話====================================
6 n* G3 u3 S& }4 @- X" `) a9 x1 f: I
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用' A+ z. S- d. e3 n% Q5 [
9 m, a( m  U7 n% v/ \- K
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
+ ^) H1 p2 Y6 E3 |( U+ R! l5 U6 Y, J+ r

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   , h( v' I* p/ O0 O
) G* B* V# T$ w3 ~' R
5 r. y: X7 M( Y+ \( B
我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
4 Z3 @) r( i7 B& I: C5 E9 D" _3 I5 z
( [# v9 s* X; B40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
  o% }$ o; g# L3 [5 u6 u9 V% J8 g
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,; m, Z5 n" S5 ]5 r
; ~) r7 E5 w2 x& B8 m' q7 V. z
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
& }3 P; K0 H- v# }, Q5 \7 o% T
9 L% }8 }2 f# R1 A淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
: a4 u6 o5 n4 Z! U/ v! S- i! v0 K/ m7 d: O0 M' h

U& m9 b: x: u( d淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
: g: w" S. c4 s1 P3 {  P7 \: L7 R) N& n* C- a$ F6 z. f

8 U6 r/ n$ P4 g0 q3 [我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,( s& ]7 s4 T# n3 X6 r! R8 c
( s" ]7 m5 o6 {! e0 Z
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)

4 {/ \4 `3 D9 _1 C6 c0 x( j5 `0 P+ o+ a# N" n

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   
) g; o* `8 ~8 o+ z8 Y
2 [  e- ?6 k% Q, E
  ~0 c; X$ ?7 ^3 P, V! r; J
6 x5 I& L1 Y6 D. {我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
$ f, _" J0 A. D1 n* a
) k3 M* e3 [9 I: Z8 d- |反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
$ D# F0 h3 z0 l& V  h, D
" A( F  d- s" e9 O( }2 B3 H期待你的新目標!