嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:408 u) D' x4 b1 l4 |; n, b

1 M) q4 G+ h. b' T因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
4 Y. r* N; j! B# ^7 M. D) n$ b2 A& S* K1 X9 k; S, j0 B
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702+ b$ I/ h% R! b! f+ g1 p

0 g0 F" W' ~) I* ~* _[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
  {( r. K" U, r) X1 Y. e很有女人味
1 U1 v% n+ D0 Q* n期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   $ }7 B. i8 k+ Y0 H$ h* x; L! C: b$ I
尖高根
. ^; b4 X1 W. P" o3 w很有女人味; V" P. q- K+ ~, @. W
期待穿上
& [% O+ ?$ V. ~% t4 L雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖1 c/ U: _8 g0 s: T: O

" Y# p6 y& ?) ?. {感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,& t8 }8 E) O8 {( [

; C! f! @5 T1 S  q8 t; [" N咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?/ }0 B+ Y' M( G9 o8 E. z+ v$ Y/ C

9 Q6 a0 {- m7 J0 ^(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
) b* h8 q5 q) [8 X# O3 q! ?* P( |9 m8 S* M
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
3 h4 o/ O! c3 M6 a0 L
* P' z: u% ~; v感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
  O/ j4 W4 Q: a8 _: z4 I  {; ]* \) R2 O% @+ z- C
咁可能會好睇好多
; W  Z% t% D' h& ]9 i, U" e

" K3 Y! V( C& b* @, s就係因為這款已不再流行才放二手呀) L7 T* \( f' f0 h) I/ j1 o& _+ T
7 ^) `/ l: l* V
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   ' h1 Z. X" R' v' v7 @
感覺,好夾 腳趾?( i3 V3 r0 F2 A5 U9 E+ |9 u0 {

3 D$ u( x! w' {! O* i(o^^o)
9 ^7 ^/ A2 j" S! R, \% f8 `
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
/ }" ?* h' J, }# b夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,* _( e& ~. P. V1 s: j& }, B
  A! b& W; q- x! l' F' y
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
5 f1 G% k; V3 z* f7 k0 w+ R0 R$ U! }& ?$ Q! w  @7 m, m' M$ d
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,9 G0 \! O+ P/ h/ \# u
7 I! ]0 A" Y) T7 g; ]* x

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   . _3 Y" H1 r" G3 c6 M
" X' [) P' Z3 K, Z
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
7 Y" ~/ R" f/ |; q6 g% M' d* a; k夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
) b" s: o. W/ e: e# _7 n9 k6 }/ U6 @5 b. v% i
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
. ]: V2 t% t* e  T4 j- [' r% f6 o- g  }& K
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
: U. n" `* X- r) R  D  ^

4 l6 n0 d5 U- E4 H% x' PI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋  u- F* u% |! r8 \9 F  q
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   : t' f% T+ k1 s4 a4 T; Q/ y' \8 y
妹妹你很有心得
: A- P- e" g- C& r

M* N, U* z4 O* q# a冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 6 Q/ \+ l: G( o0 P2 H$ r, V

6 c' A( e4 V' k; \# d1 b
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   0 T( \$ v) t! T0 S
著咁高腳痛又會起水泡
9 N* Y, x" \# l9 p) @: Q: ?/ E$ E2 Y) V1 K( g7 Y
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,! z' Y# g* _$ H4 ~/ B5 [6 E% x: d
) K) v; ]/ e$ f8 O9 g- j$ N( {
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我. ?; c  H4 `; x2 F
2 v# J7 f) s2 q9 K, R* {3 ~1 N
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   % H$ @$ e- n0 I! E# w
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
. e# M1 m7 @* v
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
' q. G0 c) n' y/ V* N
* S$ M2 I) L* {# P" G" N0 m: W
% I2 L( [8 U  f冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 ?3 @. [! N5 _; [, W

& E8 Z- i( [* V% [, t3 x/ D7 o( @8 _

_( @2 `; C! D. o' Z4 W/ P鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,7 R; ^# j  Q) j5 K; c9 k( ^
$ h& Q. _" f. A3 m
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
. Y% y' [# \% d4 s
' A$ S" A+ u1 u再腳痛、再乜野我都會繼續著,
6 D. w$ M1 y' ?! K0 [

3 ]( R" f5 F' J' E我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   2 z7 H; F( ~) E" h: o: E0 V8 ^7 Z# U

' t4 H) D! |! O% A8 h$ p2 Y+ W" w) ]1 m
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 P8 k' r8 q4 }6 T
& N" C( M4 A# h3 {7 V" k+ z. |0 S0 D+ ~3 {
4 z% x) e% P- N/ @/ u! I! q. w
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
+ g# w0 ?8 g, s- a% k1 y* V* d4 a4 N! H/ r: H/ N
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我+ ?3 j5 b* q0 @' V( D
3 D; ]) x0 Z1 d& @* t5 w
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
0 _4 N4 l1 I2 P, x6 G" a
5 y" {6 u- N3 u$ e/ o
姊妹説了貫高根之好處和優點
' k( q  K2 }' Y我真的想穿吓; z; L4 |: q1 t: e
細味我自己的高根,行走時, s( ?- g0 |5 j$ a0 p8 p: J0 ?
真的好像側了一旁,冇乘托力

最近訪問的版塊