嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
+ e. ]8 ?4 X0 c2 m5 U* M8 |4 R' T一開頭放咗入去好舒服. C$ ]3 D# q4 @: K4 W( A. ?
但慢慢就feel到佢太細
  u" P+ x) }8 \/ `妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
8 N' d, {3 K0 L0 H- L- j4 [2 l
; s3 N5 ]* N2 g
* [! m5 `1 h! S: v) P! [, L之前是在用這個
% w, @4 O2 G$ A# z* W% ^- thttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042  E0 M6 n4 z3 N6 \
  t+ C/ T: n5 ^" @9 i

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
! M- L8 i( T1 ?* l/ ~
* g: M8 ^: K2 ^1 M9 whttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
7 E# M) i6 [7 j, c% ?1 R9 Gi also use this
$ {  D' s0 [3 M' D* {4 [' p& a) n$ u/ H/ N7 H3 U* _
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
" h* K% s' M& b2 d: b我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,8 C, ~, R5 t" E7 w$ U
1 M: Z$ V5 ~1 C9 h, C
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
+ k0 t5 m5 F. R  [依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,: j* x0 u1 J! U* d$ F" x5 i- T

# m' ]1 F3 @6 i' b0 ~到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
. k1 C9 n  k2 U( @1 N' D除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
1 N; H; s# B0 c( p8 s或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   " w  X2 K; W+ m) [9 E
我啱啱買咗人生第一個anal plug8 w4 x0 R) w) K1 J# V
一開頭放咗入去好舒服" [" H/ c4 p  p
但慢慢就feel到佢太細
) @, J5 u2 {+ o( r妳地有冇用咩size?
% J7 P2 \+ A# G  f) u
肛塞我第一次使用它已經上癮
8 J' Y! k, r' n2 Z1 Y回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)3 Y3 \2 z" z' P( I
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   
: y5 k/ |& d: y2 A  u, @0 w' l' L8 A* i* d/ d* L' c
肛塞我第一次使用它已經上癮0 D/ }" v+ l8 E
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
: z& I! l9 W2 Z而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
, f. a& g2 c5 ^6 F* {( b
個個人癖好都唔同,我可以理解,
6 G3 f! r# e' B
' I! \$ t; {% L. e不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
* a! P3 n0 B, h5 C2 \
' a$ I/ ~# G* ^: ?都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭( _$ t/ P6 t- |. {2 r* n
5 ~7 E6 v' E  j
因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
- m( A4 L' u0 s/ i: P  i" S$ r& I. \  {  F" u4 S3 p
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
9 b  r, ?! C: Y$ v( B9 ui also use this; F& T# u) a0 ^% C* v; }' s
) p. Q  g( h- [& Y- b. |
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
' O( [1 q: \; A
; G1 u+ [7 ^/ r; }( b3 Ze個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   6 q5 g/ t( F0 c/ u
i also use this! Q1 q4 Y, i" y4 p8 O
+ I3 _$ u2 V) z
2 i  o9 @- _8 _" U  d

/ U" D: `0 H  z- I; `  z8 j7 ]5 z呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * Q/ I4 E& `+ A/ D/ |4 x
i also use this
- c8 r1 I* z" r
6 G; o( u1 a; F: r( |, Vhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
; \2 U$ d$ ^+ r0 I) M4 O
) K1 `$ U3 A; v% T1 z) ?1 K少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
8 A% o7 ^7 j% P( P1 {
, J3 y: I) b( _# a$ l' a
# ~, n( `. c7 u' ^1 U8 \
1 C0 ~8 R+ g# ~$ `7 b2 [[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
$ F5 t/ d; Z) z我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
+ A. y6 E; ~! n
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
5 ~8 u# I" h/ {9 x5 Q: m& X咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
3 I# T* ~- P8 a/ Q) C這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   4 O8 G  m3 _# ]  Y0 t
$ v/ ?; l$ R  \$ G/ `' q

' j4 f2 `6 `' E: Q, w# k少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
! Y7 a, A, G! }3 A6 J, w* M
% n; q6 g5 K7 g1 g- ^5 u, M, L
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器

最近訪問的版塊