嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
) O7 H8 U* w) r今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
; {1 U) B# Q( W& r' ]其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,0 E) B- n8 o) R! a. g
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
1 ?/ [  P3 J2 Q- Z; K$ |7 ?由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,
8 |- m; Z7 G& D# ^7 o  m4 p% T不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
+ M! M+ _. e/ A# D: z其實係一切女性嘅貼身物品。0 H* Y- w2 I2 w$ z( Z
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
& ]9 R# E( X  z( X# J; h不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
' q' @  p& |+ q2 q2 c! i) s$ q) B因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。* p4 @  T+ R" g9 y
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,$ P& b% M3 S' F0 G4 @' j, U
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:
: Q4 i* B$ ^( K6 O* V* t4 `1 @6 Kc褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、( d& q9 W0 J- X
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯
6 f, j& T2 ?; }7 o6 R+ d" h0 K! n) z! \, h  J  d+ a! Q
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
- C' s5 K9 J6 M& k8 j& y# \本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
  J8 H8 x( J3 U" t( R! o+ h放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
& a4 c; N2 w& @% l! h$ F& T所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯6 H/ I- t6 ?, l
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
' u1 x# Q$ M, ~0 ^) U請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   0 {, I) W' w( w: ?
太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
, M5 v$ @: {3 S0 c& ~' x! _! W⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   ! c$ \, F6 h3 B1 w9 P+ Q* E& }
每天都用很花錢吧
* @! h( u+ ~2 U$ ~9 h/ ^
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
: Q, O1 X2 X8 _8 A你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   * b0 J4 F! c* K' I: r
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
& P' G, @% E$ W. U- L0 t
其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,
: `9 {0 T: T- P屋企人點會唔知 ) W+ V' I8 a2 I( e; O! p
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   , z5 Y9 ?4 y# f% z  o' I" }- I3 [: n& g" t+ h
我係泳衣控5 q  @# x! h* U7 m, f
你好
" l; o9 o9 b1 k" i( Q! b1 M- t' kHello
6 G. I; z3 ~. {2 i( n7 v泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下: |4 t9 F5 e; Y( D- m! w( b1 f
我蠻想惕一下的, d) o7 N' |4 p$ q3 t3 z/ j4 E$ K. \
很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
% [4 |7 F  n1 A- H& k1 `! t大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯9 d1 {0 O. y" f
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。( P* p8 ]+ m- m
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,& r9 _, t- n1 f" {1 t- S8 Q+ x  o
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,% F8 H: V/ t/ s  Z7 P" m1 e3 Y
由細個到現 ...
2 N2 F" U" s, r) O4 u6 Y* @- u5 j
你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
7 E: K5 r3 J- [" b# D5 R- M) c2 J% c
1 g$ R& F8 t- @你甘多珍藏, 好想睇下!
" h% n4 {9 O0 U6 i
今日終於比我記返起點樣貼圖啦3 T$ }4 O1 k0 M- R1 y
我會陸續貼上我的所有收藏- T, t; R9 X7 n3 c, `/ [3 ~
而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品4 q- x: M& b# F4 m& q9 m
今日我都發左兩個有圖o既題呀
8 n$ L8 j4 H' U8 d! W2 W8 t支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~. Q) O! h. m- I
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!6 p% H; {% A6 d9 J9 J# m5 ^  N; M
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost& \/ G" {) Z) a
二手6ixty8ight Bra Set+低低$ w! ]4 ?  C" B! R" M5 {4 K
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   / k& o; M1 f6 q1 [/ D$ E, B
但係屋企人嘅反應係點呀?
; R6 y6 S/ n& n% H咪覺得我心理唔正常囉。% G0 b+ |2 D  s' |7 s! f4 O
不過時間耐左,見我又正正常常: e* z; n+ t& f
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼1 q4 ^* y! r1 Y0 P/ E! c3 s0 q
最初發現我戀物個時,+ G; Y8 `# }4 p( K
佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯5 j$ d" K/ f7 |* h
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯& y/ v8 w' ]" w" `* S
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
" {0 S7 j% w) v/ F+ y但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
; u6 ^+ G3 {5 \0 ?/ J: O1 ?" a但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
6 C6 ]2 g9 m, ~' S/ z8 g' c, z8 b都係個句啦:寧比人知 莫比人見
! l; N" E/ B" s5 N+ u; {! X' g
9 Y! n( X' Z/ e6 `: X% B[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
& {% T- }6 H' ]6 @怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。

最近訪問的版塊