嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,, i+ a8 }& [) O/ Q, Q
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
* P% y1 s2 n2 y7 p" M一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
0 X/ V8 q) Q3 v買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
, ?) c- e- x3 p6 ]! b8 W: K也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處," q- \. ?3 J% o; Y3 B/ `
之後有什麼新的感想再上來說說…/ U- q- f6 z& S2 \2 u
& Q7 L( ]) Z6 y2 c3 f* p" @8 q) B
! Z; E5 Z+ Q, Q  [

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品: p# B, S: f2 H$ C6 B( R* l6 F
期待妹妹穿上

是 T 檔的?3 L' e$ x1 Y. ^( g: \

$ K3 t& W- w" c5 Y& X+ J(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   , d3 H7 R: }; ^& M' I0 B* ^, U0 Q
是 T 檔的?
7 ?5 Q8 b4 W6 `; b, b
4 O% ?; F. v! ~, q/ U( m* r(o^^o)
1 `0 e; n- t( R4 Q. L
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
% _' k/ Z+ d/ u( G1 a# s& Q& E' \8 X我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
( t: {3 y/ O, S7 U1 E
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
% U% T. {7 W7 m, J/ v在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,9 \4 k- ~% c% Z0 x1 _# k9 q5 d
這種光澤真的很漂亮,
, |$ G' E0 @9 H但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,, H7 Q) _: H  }9 ~$ g' C; X6 X
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,+ B, p9 X! H8 [
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,* f( Q( O1 z0 A" x
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
' o" W( J9 u( e  a3 L謝謝。
' d5 X) c6 p6 G; T, p, ]) V. y1 L( n/ d% m4 T9 q0 a* K
* T* _0 M' c& I: b2 Q2 O1 Y5 p$ _0 E

5 Z' Y2 |( S9 n. q" d4 O& |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   9 C4 G9 ^" l' ?
) F  M! `, c1 T0 N( }6 M1 d
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
- q' a5 `1 j) a. v

9 W! O2 ~! o2 M7 K  i  l這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
+ P+ b4 a4 G% ^7 c! F3 ]5 k& Y3 S今天在室內穿了一天,6 J0 T" h6 j& R
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,; D$ A, |5 N1 h4 a9 Y
這種光澤真的很漂亮,
, \6 ?& M; u6 ~( e& ^8 h1 I4 }但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,4 n; u6 |% n. X& E" |7 Q' I
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
( l* c: @! E  ?1 `7 r& u即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
* s1 W: H- T2 }3 s/ {" g6 D- \日後還會再買Wolford其他 ...
; L  ?7 b3 G1 _* K. F太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
# D- H) s- |) H) {9 A我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   # B5 B$ ~3 ^. z' W: w$ ~
8 V. G$ y/ |9 e: p! s5 e
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
. v- s( P. o( O  U我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
$ W* ?* [+ y3 K7 f% ~& P
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
1 [8 _4 ^0 z$ T$ S
$ T7 }7 T3 g' I* C3 k[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
* a' q8 Y  Y) Y1 I0 l6 w" t9 J' d9 W+ z! ]8 }8 ~) U
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
' L3 f) b# O5 J& ?2 C+ J我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
$ Y' v3 |: e& E. l
# L  H" y/ ]$ }
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
) U  f$ K, m- N1 w

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
5 H( P" M% w8 ^2 n$ f& l
. f2 }# ^1 t" x# j7 m同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子5 e5 i7 {; N2 D* J3 H

* l4 |7 J/ j# ]" _/ M( t* c/ }你意思係街頭定屋企?* `/ P$ M- A$ c/ c* E+ X: ^) k, T7 Y
; S: ~0 Z) I  G4 e8 v