嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
: f' T3 u. n- q  W7 I% n8 I5 d7 G5 p
4 w0 w0 t8 V+ t" i/ ^: b- g[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 17:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
) A) H. n' @+ G7 d& N2 p2 ~# e5 S3 O% Q我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
8 }2 c6 E! z& m3 A1 J2 \( W  ?! ]
勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣
( `8 @7 o( p2 e7 t4 O  C) m2 h4 y/ U- R5 ~6 t% N

二手校服

底裙我都有賣  O3 o- O% L, }: u. ^0 X! Q+ @4 H

+ g8 ~- R* G, O[ 本帖最後由 kykkwokhk 於 2019-11-19 03:42 編輯 ]

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   
* w, c; y4 u2 x7 O, i  \之前你讀邊間先
, S) N5 j$ p( O# A3 Q; I* u
, L0 s+ U/ g0 q4 O& R9 o我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   - _9 _/ P2 ~0 m5 G
應該會對DGS校服更有興趣
3 f$ m" X7 t" N3 I2 S( x+ ^+ J: K

/ E" u! f$ I0 }
2 M) W; T! V2 K4 Q4 [賣咗我點返學 5 l" t* V! b1 J
但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
! t( ^6 a8 V+ p3 J% |7 Q應該會對DGS校服更有興趣
5 A& h4 P+ f* E5 D. W5 t& A) s+ r
( m5 V2 o* F, l- O
我諗呢度大部分都會想做DGS妹
9 z7 a2 @, |7 [  E- R我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   $ y7 Y( w! _1 O* j/ t. e
幫讀者們買校章吖
3 V( m& A2 V3 O6 k; |" W1 k3 i8 fDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   2 {3 a/ d6 z$ i3 S0 _9 g# E
- ~2 G; |, M0 [5 Y
! Y) l# B, b0 G1 `5 E3 H* ^# z2 i
我諗呢度大部分都會想做DGS妹0 e% X; i& k8 x  l. N- g+ y+ w
我自己都想
, e' S4 v% z( l1 w( o" G
& O7 v# Q  ]: D  B

. e* {2 I. v! ~% t5 y0 p唔係好明你哋心態' k" R. P2 B$ k% T

3 s6 i- f  n! i& e[ 本帖最後由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 12:48 編輯 ]

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   : b* `1 s2 u! `" K9 `9 b

* t3 \! k; d5 ?4 _2 c: a) o  _DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
; e( E/ B4 O  i3 E" g
5 A4 {) U! W& k8 ?2 |* c

( S/ f: ~0 B% ]; p: t冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   4 M! r4 E( u% ]
any pics can see see?
# Z0 M- D% ~- o9 L
$ T6 Q0 Q3 p7 a2 J3 Q" T, P
& o/ E- z, I& s! ~+ p5 O
你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   
* f3 p: a; x7 G7 l; f2 Zcan see see
, Z& }$ g! H/ c. }' a1 @# v" e2 q7 a

0 K% A# V3 w1 n1 r你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   . q2 w" ?+ O. Q3 R* a
/ m; e: b5 N' T8 D0 `0 X8 U
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
, Z/ k* g% J% A9 q' E1 L1 |" I+ T- P
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   + W0 x& _$ U& i
8 z6 e0 H7 L0 C

3 B" r' @$ q5 T% Q其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

最近訪問的版塊