嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   9 o  G; h" L/ C# {2 s
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
! N9 L. p7 C6 J. j5 l# P
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   % t% `4 ^& y( k% D! S# k( ^' d- \

9 W( T  @/ o/ b; N1 l+ v& Z% N呢D無呀
/ T) Y* T9 t6 W( T6 ^- J
8 O; }0 I6 f! d9 k
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
$ l) Y5 A2 Q! ]* y依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦
* Q. }, ]) z, D1 B  h/ i* S9 t3 z記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   + M9 l% F( u9 V* e
+ p) H; I% [# g5 O5 j  j/ ]
' G8 v4 q" K6 f' W5 p
記得著底裙同內衣
6 _. H+ j" c. \* l4 q5 d
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
# W+ {8 K9 ]1 i! N2 o8 W$ B: w4 S* E$ E# P6 |2 b2 M8 C
& E1 E) w9 K  h' B/ h5 w
我覺得真空唔太好玩
. s  j6 `8 _. B* z* S( }+ C4 [6 u反而著埋底裙內衣
- J9 U7 Z; X% u! d) i好似學生大熱天時仲要番學, D1 y# @0 t4 R
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
# Q3 f' L6 r" x透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
+ [# {8 G$ F0 Z; D, h% f. E7 x; F  T$ x6 l# ]1 W$ c2 d1 E! e! G# P
6 M; _% c& l* o% Y
我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   ; N. K8 I& s" r0 {4 b2 J; _7 q
7 Y9 G+ X# @5 Y! E$ n
我覺得真空唔太好玩* r) t7 q8 c6 w8 N
反而著埋底裙內衣
& ~( q- U# P6 F, X好似學生大熱天時仲要番學
& }& u( ~% Q# m+ u8 P" s- ~: g成身濕晒校服濕濕地有啲透視
% D& y% D$ ?  p/ G透bra帶吊帶最正
' c3 {2 p% S$ W. \* }* r
有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   
) n+ M" ]8 c* M; ~  p咁開心haha
, f' u. J9 ~' m7 ]' S5 W' a; u

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   + Z- E" K) I# R: @+ k( n* J- p
7 v. B6 B2 i- d5 f4 H9 v) x
有無濕晒咁勁呀!
5 k- U& c8 L  u8 M1 e
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   % K2 l9 S: g* @; S7 r
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
4 N. ^( f% W. `0 `我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   
5 G) d6 v$ P% G: j; s2 p9 i! n3 l* c" l% R4 m4 y3 f( k2 U8 g* ?( ?
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
. k* W& c% z9 W" L4 d! O: v! f7 M+ w0 H
應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel

最近訪問的版塊