嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!# {2 I! z$ q2 Q8 |
看圖!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

妳女裝返工咩?

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   
' a, E* R' a' Q8 C) w' q7 m4 l" q$ K0 F妳女裝返工咩?
& J, j: O1 ^, n6 b) Y& I9 r: U  @) X
冇錯! - Q: m6 |- g" a  o
著左出街都冇人覺。

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   
9 M8 c$ u& x& }: B( m9 o1 C2 ]2 G- o* S8 c/ R

- K- m- c2 P+ ^- m+ ]4 s0 r" [冇錯!
$ C1 m4 L' n& N" W- g1 X  l5 T著左出街都冇人覺。
* r7 ]7 g/ q: y; K
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   + j% y) H9 b& \; r4 s
4 B2 v5 A" g% r# O: }6 C
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
( }  x5 ^6 q9 ?' j6 r7 R) X. T# C6 p7 V& I- D4 E5 q# @, [
其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦! + P1 m8 p0 I/ `
4 e% j0 e% z6 B8 e* U  i
基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。0 _( k$ G' f, {; r% E/ S! {- q
4 ~% D6 P6 Q9 L9 ~' }, t' v( q& t
" D- l9 p% E" U" B1 N% q0 l& w
後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳
- I4 b( D3 N8 Y5 Y) N4 u% M  e7 |6 j& z3 M! D% G

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?

有無上班LOOK分享下??

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   / z. s( }4 [* Q/ P( N
你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
# V5 |9 K4 J3 b# Y! q

4 D$ i& k+ f: G( v" r5 Z見工...??!! 本身打緊工架喇喎。

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   : k+ D- }; l6 g4 Q6 ~
有無上班LOOK分享下??
9 ^* X  T& p6 V( e3 ]# H

% n' D* I# z9 K0 p2 H稍後提供

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   
7 U7 D! D% x& E& ~8 {請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
% V6 F: q% e, q/ }2 l( s- o- f

; J4 R5 I- E# l: s, n9 `Yes feel free

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?

How much??????????

very nice bag

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   
) n- k  v( f) q! U7 |可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
. y( @+ _4 l; F( o! ^- |

, U$ f2 R4 S- X+ Q/ R0 z歡迎 PM我 =)

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   0 b# c+ o, T& [/ j
How much??????????
, y0 L1 B0 N1 G6 X8 s3 Z
) {# h* e0 ~1 U) t; C" r' X2 e) V$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   
/ G$ v& W7 {! z- a4 P. mvery nice bag
: ]+ X  \  r3 s) C7 d1 S" [
多謝你
' c1 a* A8 D$ l* N4 e' e我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!
1 a3 o1 \4 n* A2 h" m7 Yhttp://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut

最近訪問的版塊