嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-2 21:31 發表   
: p9 S! l7 X# `+ S6 h3 e. H: l駛唔駛預約左先上去??
6 R8 c6 W+ v2 \, A' m+ o
唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-3 15:47 發表   
( Q( R2 h9 M0 {  n" O( I7 x& y$ v3 L
唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
  c- i! H0 u/ D

) v/ B+ O4 _6 j+ D但係驚唔驚上到去有d 女客??
# f( B5 ?9 r! E9 Q: i( p/ l: k有無話幾點上穩陣d

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-4 01:16 發表   * d/ w8 ^" A/ R2 V
: B7 ~& c8 t6 m& E

' ?2 s0 J* C! U2 j2 o; j" S% ?% x但係驚唔驚上到去有d 女客??
5 q$ V5 y$ E9 ^2 g3 M. g  W5 L# ]有無話幾點上穩陣d
, [- W( i* P2 Z8 {8 V

# x- z3 K# K  N% `下午上去就最好! 一係就夜晚8點後都OK! 不過我都試過撞到有女客,都係各有各睇,d女人都無理我! 基本上d人都唔會理你! 果度有試身室, d衫同d鞋可以試到合心水才買! 如果買鞋的話又唔駛太急! 果度唔合心水, 可以去附近聯合廣場間"A"字舖再揀,果度d款仲好d添!放膽吧! 我都係咁傻0下傻0下買到熟ga咋!

仲有久唔久都會在夜晚撞到CD客! 可以有傾有講添! 唔駛驚ga!

咪係* l8 B; c; u6 N0 e) i5 Z, b
早排(唔記得邊日啦,應該係假期前)係"番茄"度同sales吹水
& p3 L5 X* `* w+ P7 R吹吹下握到一個cd客
4 m, i% a5 j# P大家就咁識左啦: N& y1 Z: {* B" J
佢買完鞋仲一齊同sales吹水吹到成十點

上去之前最好先打電話上去,因為個sales有時會外出交收。
3 d2 v3 O- r& e2 H上星期我都上過去,買了幾條連身裙,差不多成千蚊,我仲做埋會員添。

佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 19:48 發表   / U0 b6 b0 P$ b* B% C+ }' u! r
佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!
2 G% z; W  H' P8 W2 ]
我都想抽到襪褲.....

乜佢地有抽獎咩

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-4-12 20:31 發表   , L8 g7 c4 u" u& S( Y$ ^
乜佢地有抽獎咩
. H4 w+ x* \5 z# O+ }& X6 D; Q
# F, `3 b) S; T5 _, k
有ga wor! "校服收藏者"你上次抽到d 0羊!

打底衫一件

好消息........但可不可以試身的???????
mandy

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-19 08:46 發表   7 |- w  \5 K7 {5 _
好消息........但可不可以試身的???????
5 x" l% n& A. u# a* Q; F$ m7 F' t# Rmandy什麼好消息? 你問上面可唔可以試身, 梗係可以啦, 唔試過點知合不合穿, 同埋穿上身好不好看, 無理由不合也強迫自己買ga麻!

谢谢楼主分享。谢谢!

嘩, 價錢都唔野少 wo

睇落堆鞋幾貴..
! ^$ k# g. `0 p7 R' w4 H大碼BOOT要特價先叫OK平