嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
6 @: \* N+ z8 h$ l; Q* ]: `; B; z
8 `4 s8 b% W! t7 [1 e無計啦,依家全人類都知果到易買嘛# M/ N* p2 q' l! w" [  s3 S
一年前買過套不知名黃水手百五。
" z  Z8 [3 ?: ^6 s: \5 j7 t我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
4 r. Y2 D8 b. p5 I  S+ D

g! ]: g  S6 @0 G2 J% Z3 l7 O但係有人話昌記都會問嘢架喎!
3 A) l) m7 c2 Y0 t4 y2 q我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   2 _3 k4 \6 m" S# @$ G! ^2 O& ]
7 T- D$ `/ n1 Z( D0 l! }

( i( V  I' }0 b( J1 z但係有人話昌記都會問嘢架喎!
% c7 C( n* h; e  K我自已就未試過
1 w4 }' ~5 _3 e我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多: S( X0 J# [0 v/ ]5 g
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
/ g  ~+ f8 H, Z4 h- p6 Z( o; [( }5 u  x5 Q

# S' z6 |3 X+ G; s4 ^但係有人話昌記都會問嘢架喎!$ ^. n/ F+ L/ m2 T. [2 i9 S
我自已就未試過
& b2 H' C0 v" @; G7 m" f2 B# {  [

% T+ H% n2 H( P  j可能係問你麥野SIZE......3 w" q# p2 }4 ~+ M1 _$ k' Z
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
5 I& B1 u1 r: S- Y  S8 W2 a" J' Q: e$ ~2 Y: Z. D
- `* K' ]! X  C& L* x
可能係問你麥野SIZE......
, c! B- @* E' |6 D& g' I# a1 q如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
0 w5 f, Y% T+ s  z( y* ^' z5 A
3 S2 M, i: s- k+ o& @- z3 _
我係金鑰都會比人問長問短
3 \; ~4 c1 q0 D- H問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   7 m# t; g* Z0 k7 v+ _& g; y

5 r# @5 h" S% k) b- |4 y% N% ]' C" g0 w
但係有人話昌記都會問嘢架喎!9 p& M$ z  b" r
我自已就未試過
' k. S6 M! {; a3 b4 }! K7 w無問喎!
6 O, u. [% y  x; [9 }$ W( t: F+ y走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
4 ]. s+ x8 J9 L0 L9 d5 q仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添./ Z- l) @! d: [; s% X5 ~* f+ D
3 w/ T/ _% K4 {& ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   5 k$ N+ V2 q9 I7 K; O
$ z% k0 S/ j  l: {
無問喎!0 w) d$ y' J/ m, ?4 T. T' k" {
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
; _7 k# [! y  x6 Q仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ f4 ^! a6 j, T; s' N3 Q
! A0 l8 d0 F9 H7 U' c% F9 H
有人話昌記好招呼8 A6 Z7 L2 |( F9 g' j" l2 F
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
- S  _6 B5 m' g, `) K: p& [. @1 c7 G% a5 W0 S" i! W

3 _$ U! G* D, g! [/ b有人話昌記好招呼
/ }7 K4 {" Y& l5 h1 a有人話昌記好難買
- |6 e& L) r3 h% n. D$ y我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   0 s0 z  {+ K* o$ q1 }" N

& U( _- ~7 C; h& P% @5 D: G5 w我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
' b+ p: P- X1 K  G0 q2 E9 p* p' `8 r7 J( j
以前我都有去昌記,唔難的
% W+ K3 g! u4 S, `3 M( i3 s但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
; I+ |. X0 A4 u! G% M4 M# k! D  d8 E% v; \

. d! n, g: k; Y( O以前我都有去昌記,唔難的
) t) C' d1 ^% Z  T: r3 j7 l$ h但而家無去好多年,有人話會問
- t4 L/ U+ ~9 n" u* z4 t% X
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
/ q- k8 D/ l% x我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
1 M* [7 Q- }+ T只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來" r( P, H$ ~8 t  w  ^* w

6 A: N! s1 R! O- b) ~打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   " a9 Z3 z. }3 t$ S- E4 y
昌記根本就沒有買的問題
* z5 A1 S0 J0 S7 a# C7 \只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來+ i( D/ Z! u3 R+ K' p
% a+ `. A9 Q  g/ x" i
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
& H5 e' D1 Y& T( h8 {- R爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買' S( [2 J% ?" K' C$ z
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
3 W/ _) G! }3 [! Q自己母校最好feel呢!( L9 i" m8 f6 _# H( H) {
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
# j& n8 _1 m' t; }Me 28 @/ P+ V. u: {/ r2 B. E* W) \
自己母校最好feel呢!0 ~* r4 R$ f" }6 Y9 {
不過我中意自己著
! b! e3 Y# r+ ]8 K
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 + \+ N3 U6 D' G( o7 t. \7 X$ l
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊