嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

}6 p! h$ _, B
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   ) ~5 f6 }, W1 X+ n. W  m

5 Y; Y, u$ `1 Q5 ~5 w8 M: ]/ X冬夏季都著過嚟睏
( s4 D1 z) e$ W) x0 F" J5 M- m
2 ^( P/ G  q7 P% H0 g6 @; R
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~3 H4 x% I% i' A$ j
有次係個朋友度這樣睡
# P8 A( L) m1 F3 t 之後被影
$ L1 P* z- m, P" j; a% o; h9 l好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   : P4 Q' c8 A; i; L
會吖~, `" j- A8 G! a3 g- l( A
有次係個朋友度這樣睡0 w! S  |, h1 b
之後被影) P; N$ E1 k- }7 O1 u9 t* G
好彩佢都係cd
3 ~9 _- @/ u0 D% n6 n
係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
; |6 G4 k7 A4 I1 W8 A" e
' C7 I) t1 Y! @' A! j$ k! g. N9 F+ g' G9 E# I3 m9 H" v  Y
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
0 f1 q4 Q$ f7 i* l
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
: L9 a0 R; C( B3 @" O个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
" P6 W3 e$ `. X" b0 q+ ]5 z+ X未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
6 y- J5 S% H% `- U如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   
( b: s% U. @! w% W我每日都著校服or PE服訓覺,超爽! ~0 r  V- F6 Z& q
如果係新買的校服種爽
5 b$ @4 }( i" P3 v樓上都鐘意PE?4 x. F& j0 C; e3 J
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添$ _0 n5 F( h$ ~8 t" n5 _, h& _

- ?: i: [3 R/ M; N5 U; k+ k[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   
& \, |- C4 t/ _6 i鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
9 J7 o3 Z2 P3 F
$ E0 f3 l5 k- P8 P. b, |
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   / ]" o) \1 _# e0 A8 b
鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
) ^& f3 Y+ x# k3 D. s
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)