嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
+ C6 E% R( s& U* v  F/ O# x% ^9 T- U9 S) z3 q9 e# ^0 y! r' x9 y
未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
2 t$ z! {$ ~1 ~4 O+ c如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
5 s: `. t+ V. l1 _) i0 p$ [" L0 C+ ?) j$ Q8 X! k
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   4 d2 f. {7 V+ Y/ a/ b. P
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
. z+ ]1 a* E/ B$ r. ~/ V2 B# Z8 k. ?9 E# }% V# v6 ?
佢又唔鐘意呢味野7 U* d4 [) X3 ]" Q! d: Y

1 c/ }6 q* {1 G; V2 @呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
  u" Y5 D" V% b7 m7 H嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
4 m5 V: }. d: O1 F- t7 p5 V' |
% g) `( \& R) [! \; f+ Y
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋3 S5 B0 o: l# A' G: k" [
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下7 I# n8 u' G4 @
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我8 M5 d$ x. z) C# b! m  A

, l4 c  I8 g; h) ?3 d你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服# ]0 E( x9 j! K9 R
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   - q5 t/ R; v: d; u
唔知你情人節收到咩禮物
; _4 \& S7 x% W' q+ _+ L8 |" k. M; [- ]5 [& S; o! z. i+ r+ G
2 q2 v  N6 M$ t- x, i
大家買同一套 ,正 + w3 A) D2 g6 h* [  A9 i& h7 j6 \) r

9 b( H5 n$ c# S) L. ^: U1 a(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
+ x" N# }. r4 P9 ?6 ]" X- O
: V8 W$ s, E9 t  b( b- ^8 u
& l6 I  m( Y' n不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋  f( G& ]) Z- Y* H8 F
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下! f; K. T  `4 y# j' N& b5 k
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我8 D# N! x# i8 @5 h, k& q; S

' f  M5 ^+ h' d- V/ y5 K0 m/ X# T你地有無同另一半, 屋企人講?
7 M  b' E4 v1 a1 b5 s* [: [/ f5 D: c$ W3 ?& B( P) U
試下,試下,
& q( ?# |9 W5 v3 i0 f: C$ r
" ^$ y3 o  v. D% |就應該會成功的b
$ g* E! f9 `4 \4 v* R
  P# \4 s) G$ g(*^o^*)" W% X% O0 s4 j
( Q! P1 `6 R1 u2 @! g
是不是,有次撫到女底底 ?: P8 I/ ^8 d7 c" [# t4 d5 t

6 J+ c4 o* q8 _4 y4 r% {' t[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   2 O6 T  f" B  ~/ o5 O
女友真好啊
9 u- g( X3 O( j* j* L  Q: ~7 Z: V  Q# |- h# a
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
+ [! g7 x& A$ Q" @0 n# K" C: h1 y) q  J

2 g3 c8 j" b' N  ^/ Q試下,試下,
" ?; A9 l- _. n* t2 [) j7 f5 {7 g8 \8 [; Q* P/ A
就應該會成功的b( y, e# S$ ~8 A! m# z! O, |/ @

2 j* e8 F: [3 D/ b0 M0 k! d# }(*^o^*)5 @9 u( {5 c9 b# c6 t

4 ~& @- q4 {: ]1 A是不是,有次撫到女底底 ?
4 t" i# r0 C7 }8 u8 D
" _/ d! q  H7 m0 C
我著底底,絲襪她Ok
6 {2 L; l2 {6 j& X0 w: a試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
/ j) e* P  ^! k% Q+ f# D我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
  c1 h$ k( }) }$ o' c0 I這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   ) G  k% |$ u% ?3 h* f
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
" ~8 X: B4 q7 O5 p! g  c; \% P) p% `" G
未試上身, M碼應該有啲細
4 R4 c0 s# e  {- `
0 [# p9 ?$ K+ ?) O* v
不是每位女人, 可以接受: I* _6 ]0 L# g5 @% e
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   3 i- _" W& j- G) E$ v

@$ q3 p: z4 {+ ^; H
1 n$ ~5 ^% b) J+ v/ M不是每位女人, 可以接受
/ E7 z' @% J: ?5 n" V9 ?7 H& C你的女友, 己是十分愛你
( {3 v9 {; ^6 C$ @2 F8 b1 T0 g, B2 l" C! e
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊